kts 500
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
to DVD samozrejme mam. v KTS helpe su nezmysly, je to standardny help k verzii 1/2007, nie je nijako customizovany pre KTS 500.
Skus vylozit zoznam vozov z Esi z verzie FV 1/2007, a porovname so standardom 1/2007. Obavam sa, ze ani tu si nedali tu namahu to nejak prisposobit... ( a mozno hej, chlapci z Plochingenu su nevypocitatelni
)
Zisntalovat si ju zial nemozem, KTS 500 karty su uz tatam
Skus vylozit zoznam vozov z Esi z verzie FV 1/2007, a porovname so standardom 1/2007. Obavam sa, ze ani tu si nedali tu namahu to nejak prisposobit... ( a mozno hej, chlapci z Plochingenu su nevypocitatelni

Zisntalovat si ju zial nemozem, KTS 500 karty su uz tatam

diky za odpovede ide totiz o to ze napr.citroen xara daky 3liter s jednotkou
bosh nenacitalo motor, ine slo.a taktiez viac vozou napriklad dake renaulty,fiat brava 1,4 ,peugeot 1,4 slo prevazne o vozidla cca 95-98
prevazne nenacitalo motory myslim ze neslo o vozidla can...,takze neviem ci je chyba v softe ,alebo nieje podpora dakujem
bosh nenacitalo motor, ine slo.a taktiez viac vozou napriklad dake renaulty,fiat brava 1,4 ,peugeot 1,4 slo prevazne o vozidla cca 95-98
prevazne nenacitalo motory myslim ze neslo o vozidla can...,takze neviem ci je chyba v softe ,alebo nieje podpora dakujem
aha.
tak to urcite neboli CAN auta.
v tomto pripade hladat specialne zoznam vozidiel pre KTS 500 nema vyznam.
pozrel by som standardny help, co je v systeme, a hladal nejaky spolocny bod pre vsetky tieto jednotky, ktore nenacitalo, ale podla helpu malo nacitat.
napriklad, ci nepouzivaju aj L line, ktora moze byt v tahu.
alebo ci to nie su vsetko jednotky na blikaci kod, tam ma KTS uspesnost tak 1:10...
tak to urcite neboli CAN auta.
v tomto pripade hladat specialne zoznam vozidiel pre KTS 500 nema vyznam.
pozrel by som standardny help, co je v systeme, a hladal nejaky spolocny bod pre vsetky tieto jednotky, ktore nenacitalo, ale podla helpu malo nacitat.
napriklad, ci nepouzivaju aj L line, ktora moze byt v tahu.
alebo ci to nie su vsetko jednotky na blikaci kod, tam ma KTS uspesnost tak 1:10...
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
asi som sa zle vyjadril.
vymenoval som jedntoky, ktore pouzivaju vyhradne CAN a su uvedene v zozname.
cize "octa II okrem motora" znamema, ze v zozname je aj motor, ktory ale pouziva aj K-line (cize KTS 500 zvladne), ale aj ine jednotky, ktore uz pouzivaju vyhradne CAN (KTS 500 nezvladne)
este raz: ten zoznam je zly a zavadzajuci, pretoze nepopisuje vyhradne iba tie jednotky, ktore by mala zvladnut KTS 500, ale aj jednotky, ktore evidentne KTS 500 nezvladne, pretoze na to nie je usposobena.
spekulovat nad tym, ci KTS 500 zvladne CAN je ako rozmyslat, ci pojdem tento vikend na Mars s rodinou alebo iba sam.
povazujem diskusiu za uzavretu.
vymenoval som jedntoky, ktore pouzivaju vyhradne CAN a su uvedene v zozname.
cize "octa II okrem motora" znamema, ze v zozname je aj motor, ktory ale pouziva aj K-line (cize KTS 500 zvladne), ale aj ine jednotky, ktore uz pouzivaju vyhradne CAN (KTS 500 nezvladne)
este raz: ten zoznam je zly a zavadzajuci, pretoze nepopisuje vyhradne iba tie jednotky, ktore by mala zvladnut KTS 500, ale aj jednotky, ktore evidentne KTS 500 nezvladne, pretoze na to nie je usposobena.
spekulovat nad tym, ci KTS 500 zvladne CAN je ako rozmyslat, ci pojdem tento vikend na Mars s rodinou alebo iba sam.
povazujem diskusiu za uzavretu.
-
- Přispěvovatel
diky vam vsetkym za odpovede prisiel som na problem ktory spociva v kably trebalo nim mykat a potom pripojilo no problem ze kable boli len tak pospajane myslim tim tie bananky ked som to rozizoloval my to ostalo v ruke vie mi niekto prosim vas niekto poradit s ich zapojenim ????? prosim....
myslim tim cisla vyvodou....je tam tych kablikou dost vela natoze banankou bolo len 6ks
myslim tim cisla vyvodou....je tam tych kablikou dost vela natoze banankou bolo len 6ks