1Z s 81kW vstřiky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Trejak
Nováček
Odpovědi: 0

1Z s 81kW vstřiky

Příspěvek od Trejak »

Ahoj lidi. Mám problém. Dal jsem do 1Z 81vstřiky z passat B5. Když je motor studenej a nastartuju tak mi vylítne z výfuku namodralý dým a sklidní se to když sešlápnu plyn a vytočím to na 1500ot.m.
Jo a hodně lidí říka , že s vstřikama by to mělo jet líp než origo 81kW. Ale mně to příjde pořád stejný, je teda pravda , že turbo zabírá dřiv
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

a ty vstřiky jsi tam dal jen tak nebo je i nechal přezkoušet miloš
Seidl
Přispěvovatel

Příspěvek od Seidl »

Tak z toho si nic nedělej. Taky jsem dal do 1Z vstřiky z 81 a ráno to kouří modře. Ale chytá na otočení,
Trejak
Nováček

Příspěvek od Trejak »

slovacek.milos píše:a ty vstřiky jsi tam dal jen tak nebo je i nechal přezkoušet miloš
Ne,ne jen jsem je vyndal z auta který přijelo a hned jsem je dal do mého 1Z , výkon se nijak razantně nezvýšil. Prý mám přidřený turbo.
Trejak
Nováček

Příspěvek od Trejak »

Seidl píše:Tak z toho si nic nedělej. Taky jsem dal do 1Z vstřiky z 81 a ráno to kouří modře. Ale chytá na otočení,
Když jsi je tam dal...Tak jak Ti to jede? Turbo jde dřív do tahu , ale nepříjde mi , že by to jelo líp. Prý mám přidřený turbo a když podržím 2 a trojku fest tak je slyšet , že mi to někde protlačí (přefoukne) tlak
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

Trejak píše:
Seidl píše:Tak z toho si nic nedělej. Taky jsem dal do 1Z vstřiky z 81 a ráno to kouří modře. Ale chytá na otočení,
Když jsi je tam dal...Tak jak Ti to jede? Turbo jde dřív do tahu , ale nepříjde mi , že by to jelo líp. Prý mám přidřený turbo a když podržím 2 a trojku fest tak je slyšet , že mi to někde protlačí (přefoukne) tlak
Ti to nekde fičí ne?
pitrsss
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrsss »

tak jestli máš přidřený turbo jak ty píšeš tak se nediv že ti čudí modře
g3 tdi ahu,octa asz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“