Hybrid kontra KAT - nechat nebo ne?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hybrid kontra KAT - nechat nebo ne?
Mám malého hybrida - do 200 poníků, a údajně by jeho dřívějšímu nafouknutí ( = lepší spodek) pomohlo vyndat kat - že je údajně přicpaný (čemuž se mi moc nechce věřit protože 202 poníků to nabrzdilo)
Než začnu řezat a vařit trubku místo chudáka KATíka kterého bych tam i rád nechal tak se optám zkušenějších...
Co si o tom myslíte?
Díky
Než začnu řezat a vařit trubku místo chudáka KATíka kterého bych tam i rád nechal tak se optám zkušenějších...
Co si o tom myslíte?
Díky
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ak ti ide len o spodok, len ho tam nechaj....... urcite to naspodu neublizi, skor naopak
Protitlak vo vyfuku ti pomoze...

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
No ci je pricpany alebo nie zistis iba tak ze ho vyberies a vyskusas.... ale s pricpanym KAT-om by si 200 koni neodbrzdil ani nahodou, to mi ver 
Vo vyssich otackach je ten vyplach vyfuku daleko viac potrebny ako na tom spodku...

Vo vyssich otackach je ten vyplach vyfuku daleko viac potrebny ako na tom spodku...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
je tam navarená rúra či kuchaný katPersan píše:Omlouvám se za OT, ale přesně to co píše subzero jsem čekal od svýho auta (1.8T 154 kW) a bez katu se to chová přesně naopak, spodek nepatrně lepší, střední otáčky mnohem lepší a vršek bez katu naopak chybí...
Nezávisle na mě mi to potvrdil další kluk s 1.8T 132 kW. Jen pro zajímavost

Mercdes C cdi
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Persan: 1.8T a 1.9TDI su uplne ine motory..... ale aj ked odhliadnem od toho, predpokladam ze Lambda sondy sa upravovali, nie? Takze priame porovnanie KAT vs. KAT-off sa neda urobit 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
Nogis : takže Tobě to bez katu funguje líp - hlavně spodek ? 
sem si taky říkal že na té fotce je i druhá lambda, ale protože psal že mu to funguje ok, tak jsem si odvodil že tam musí být jen jedna, že systému se dvěma by vadilo že tam není kat. no člověk se pořád učí, 1,8T je asi v klidu i s dvěma labmdama bez katu

sem si taky říkal že na té fotce je i druhá lambda, ale protože psal že mu to funguje ok, tak jsem si odvodil že tam musí být jen jedna, že systému se dvěma by vadilo že tam není kat. no člověk se pořád učí, 1,8T je asi v klidu i s dvěma labmdama bez katu