Alarm Bosch Blocktronic IR (ultrazvuk)

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Radim205D
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Alarm Bosch Blocktronic IR (ultrazvuk)

Příspěvek od Radim205D »

Mam problem s timto alarmem, obcas spatne reaguje na signal z dalkace ve kterem jsem pro jistotu vymenil i baterii ale porad to neni ono.

Dalsi dotaz se tyka alarmu jako takoveho, co si o nem myslite? je v dnesni dobe jeste spolehlivy a funkcni a nebo je to uz zastaraly system ?

Nemate prosim prosim nekdo k nemu nejaky manual v el. podobe ?

Diky za odpovedi Radim
E91 N52B30 :)
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

tento alarm sem z nekolkych aut vyhadzoval je to uz zastarale ale pamatam si ze na jednem take blblo DO a stacila vymenit IR didoda
jaryn
Přispěvovatel

Re: Alarm Bosch Blocktronic IR (ultrazvuk)

Příspěvek od jaryn »

Radim205D píše:Mam problem s timto alarmem, obcas spatne reaguje na signal z dalkace ve kterem jsem pro jistotu vymenil i baterii ale porad to neni ono.

Dalsi dotaz se tyka alarmu jako takoveho, co si o nem myslite? je v dnesni dobe jeste spolehlivy a funkcni a nebo je to uz zastaraly system ?

Nemate prosim prosim nekdo k nemu nejaky manual v el. podobe ?

Diky za odpovedi Radim
Jen drobnost si dovolím poopravit : IR - zkratka pro "infra red" nemá s ultrazvukem nic společného.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

Tyhle alarmy, nejen ze uz jsou zastaraly, ale byly i dost nespolehlivy. Acka montuju uz dlouho a nepotkal jsem snad jedinyho funkcniho. Nez se s tim otravovat a hledat, kde je chyba, radeji si kup novej. V dnesni dobe je alarm levnejsi nez prace za montaz, nemluve o opravach starsich typu.
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Peete píše:Tyhle alarmy, nejen ze uz jsou zastaraly, ale byly i dost nespolehlivy. Acka montuju uz dlouho a nepotkal jsem snad jedinyho funkcniho. Nez se s tim otravovat a hledat, kde je chyba, radeji si kup novej. V dnesni dobe je alarm levnejsi nez prace za montaz, nemluve o opravach starsich typu.
Tak,tak ;)
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“