Sierra - předvstřik
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Sierra - předvstřik
Ahoj. Potřebuju zřejmě seřídit předvstřik. Po výměně čerpadla to nechce chytat. Natočím to až tak po 5 minutách, což v těhle teplotách baterka nedává a potřebuju pomocné vozidlo. Během startovaní to z výfuku jen tak lehce kouří a občas to chvilkově chytne. Jak to natočím, tak už to jede a pokud to moc nezchladne, tak to i docela dobře chytne. Myslím, že to bude asi chtít přidat předvstřik. Nevíte někdo jak mám tím čerpadlem u Sirky točit (k motoru nebo od něj) abych ten předvstřik přidal? Chci to zítra dělat, tak abych moc dlouho netápal a nezkoušel zbytečně. Díky. Martin
Ford Sierra 2.3DX, r.v.87 a jedna 21053
-
- Přispěvovatel
Tak jsem to dneska zkoušel nastavit a nic. Dával jsem to proti otáčení motoru = k motoru jsem natáčel a auto startuje stejně jak startovalo = tak že nestartuje. Víc k motoru to natlačit už nemůžu, protože se mi už opírá táhlo od sytiče o blok motoru. Není možné že jsem to špatně pochopil a měl jsem to čerpadlo pootáčet ven od motoru? Nemůže být chyba ještě někde?
-
- Přispěvovatel
Startovala dobře. Špatná byla akorát jedna žhavička, ale kleklo mi čerpadlo a to jsem vyměnil a od té doby prostě problémy. Myslím, že špatné nastavení předvstřiku bude asi jedinný problém. Tu svíčku jsem teda ještě nevyměnil, ale myslím si, že to je ten nejmenší problém.pafka píše:A co tlaky ve válcích na to je sierra choulostivá, a žhavící svíčky jsou ok?
-
- Přispěvovatel
Ne, dal jsem tam lucas, který měl stejné označení v tom hlavním typovém čísle, lišilo se akorát to druhé číslo a rozdíl tam byl jen myslím v koncovce. Na tom starém bylo 34 a na tom novém 43 co si tak matně vzpomínám.....origoš píše:Nedával jsi tam jinou značku čerpadla?