opel frontera 2,5tds nudzovy rezim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
opel frontera 2,5tds nudzovy rezim
mam problem uz asi tri roky na mojej frontere prechadza do nudzoveho rezimu respektive nastartujem ide normalne a po niakej dobe asi dve tri minuty spadne do nudzaku a potom ide ako slimak na aute bolo skusane strasne vela veci ako vaha vzduchu cerpadlo po repase triska zo snimacom zdvihu ihli a take vsetky mozne veci na diagnosite vihadzuje chybu prave stou tirskou ale je tam nova a aj kable k riadiacej jednotke sme kontrolovali a okrem toho sa tam ukazalo ze je tam niaky problem zo snimacom tlaku paliva stretol sa tu niekto z niecim podobnym? 

opel frontera
ja mam fronteru 2.2 mal som podobny problem robili mi to podtlakove hadicky uplne slaby unik zistil som to postriekanim spojov mydlovou vodou jeden spoj nasaval falosny vzduch
tak k tym hadickam mam kamarata ktory ma tiez fronteru 2,2 ale to je uz Bčkova ja mam ešte Ačko a ten mal ten isty problem co si spomynal tie rele tusim su tam tri tak mal jednu hadicku prasknutu a neslo to lenze ja mam 2,5tds kde je motor VM(talian)nie ziadne BMV a ja tam mam iba jedno rele ktore ide k EGR ventilu a tie hadicky sme uz skusali a su v poriadku no a stou hadicou co nasava vzduch mas na mysli take hrube koleno co ide od turba k vahe vzduchu a k filtru?