Všem děkuji za rady a nápady

Moderátoři: šulda, Moderátoři
flashovat jednotky hore dole neni problem, problem je ze jednotky maji interni pocitadlo kolik krat bola jednotka flashnuta, a premazat to pocitadlo neumi kazdy, takze pokud nechces prijit o zaruku tak krom dobreho chipu a moznosti flashnuti spatky na puvodni se ptej aj na ,,reset,, toho pocitadla1pavel píše:ano Reesha umí vrátit vše do původního stavu , po vyřešení problému zase vrátit chip , osobní skušenost
samozrejme ze prepisu, otazne je ako sa k tomu postavia ak zistia ze ten SW bol upraveny..neviem presne podla coho si VAS checkuje SW v RJ ci je potrebny update alebo nie, ale je to riziko ist s chipom a autom v zaruke do autorizaku, jsou to tam sice blbci ale vzdy radeji valej zodpovednost na zakaznika aby zakaznik platilTomas.cz píše:Ještě mě napadla jedna věc, když je moderní auto načipovaný, zajedu s ním na prohlídku do autorizovaného servisu a tam mi nahrají nejnovější sw ten chip tím pádem vymažou ne?
Sekcia Zvysovani vykonu a tlacitko Hledat->powerboxMuclicek7 píše:A nebo jsem ted na netu našel že je další možnost přes tzv. Power Box ( http://www.powerbox.cz/chiptuning-skoda ) ? Co si o tom myslíte? A nebo je možné si někde výkon s powerboxem odzkoušet? Já jen aby na papíře nepsali že to zvýší výkon o tolik a tolik a kde nic tu nic.... A nebo dá se posléze tento powerbox doladit přímo na míru vozidla???
samozdřejmě i s počítadlemtomiisp píše:flashovat jednotky hore dole neni problem, problem je ze jednotky maji interni pocitadlo kolik krat bola jednotka flashnuta, a premazat to pocitadlo neumi kazdy, takze pokud nechces prijit o zaruku tak krom dobreho chipu a moznosti flashnuti spatky na puvodni se ptej aj na ,,reset,, toho pocitadla1pavel píše:ano Reesha umí vrátit vše do původního stavu , po vyřešení problému zase vrátit chip , osobní skušenost