vibrace vozu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
vibrace vozu
dnes přijedu do práce vše v pohodě,když jedu večer domů po dálnici tak v rychlosti nad 90km/h začne auto vibrovat,dělá to jak v tahu,tak s vyřazeným r.s. podvozek bez vůlí,na pneu jsem také nic neshledal.jedná se o VW G4,
sil. na ramenech jsem měnil,v rávkách žádný sníh,protože jsem se myslel,že tam něco bude,když jsem projel haldu sněhu.co to může být?
sil. na ramenech jsem měnil,v rávkách žádný sníh,protože jsem se myslel,že tam něco bude,když jsem projel haldu sněhu.co to může být?
-
- Aktivista
vibrace vozu
ráno to bylo v poho,večer ne.poloosa se neposere znenadání a dělá to i bez kvlatu.do volantu neklepe.
Re: vibrace vozu
Může být ohlá.r.martinec píše:ráno to bylo v poho,večer ne.poloosa se neposere znenadání a dělá to i bez kvlatu.do volantu neklepe.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
-
- Aktivista
vibrace vozu
projetím 10cm břečky asi těžko,jen jsem se prohrabával co mi nahrnuli k autu.
-
- Aktivista
vibrace vozu
tak je ten problém,že do volantu nic neklepe a na kolech jsem měl největší závaží 25g.to by tak ze zadku auto nerozvibrovalo,ale zkusím to.moc tomu nevěřím.
Přesně tak, běžnej problém. Stává se to hodně po jízdě bokem. Sníh se nalepí po celým vnitřním obvodu disku, v garážích pak teplem od brzd trochu odtaje a zůstane namrzlej na spodní části. Tím pádem je rozhozený vyvážení kola a jsi jak na žebřiňálku
Stačí dát auto odmrazit a máš po problému.
Po víkendovém klouzání v mimoni jsme všichni měli stejný "problém"

Stačí dát auto odmrazit a máš po problému.
Po víkendovém klouzání v mimoni jsme všichni měli stejný "problém"

Seat Leon 1M Cupra R under construction...
-
- Aktivista
vibrace vozu
nejsem žádný smykař,ale když jsem chtěl dnes vyvážit kola,sundám pravou zadní poklici a pod ní tak 20dkg sněhu.ihned o.k.