Co doporučíte ke koupi levného vozítka

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

spacewerk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Co doporučíte ke koupi levného vozítka

Příspěvek od spacewerk »

Cusss,

tak nejak se nemuzu porad rozhodnout co koupit tak rozjizdim tohle vlakno ,at naberu nejaky zlusenosti...

Chceme kozupit strejdovi k vanocum nejaky levny vozitko na jezdeni a zaroven aby slouzilo i jako nase zalozni....

Musí to mít 5 dveří, kombik to byt nemusi, vybava minimalni ......

Ted ma Favo rv89 naprosoto spolehlivy vozidlo na ktrerý nelze rict ani fň... akorat uz to proste neni ono...

Cenový rozptyl máme tak cca 30tis.....

a ted poradte co za takovýhle penize koupit aby to tak nejak slo opravovat spis doma a hlavne to byl relativni "drzak"...

Felicii se pokousim vyhejbat ac jsou treba spolehlivy tak me to auto k srdci nikdy neprisrostlo to spís fanous :-D

hodne bych chtel Octu nejakou 1,6 55 nebo 74kW i 1,8 20V by sla ale pod 40 se moc neprodavaj

A co takhle nejakou exotiku Laguna I a benzinový motory.....
jsou to samý srágory nebo je mezi nima i nejakej povednej motor?
Ono kdyz bude u frantika dobrej motor tak zase nebude fungovat eletrika
Tyhle auta s epohybujou kolem 20t a to je dost podivny...holt pica ve znaku je pica :-D:-D

Co takle Mazda 626 a jeji 1,8i ??? rv cca 96 mate nekdo zkusenosti???
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

no do 30ti tisíc koupit dobrý zachovalý auto je dost problém. Asijce bych zavrhl hned kvůli drahým dílům, Frantíka taky. Spíš bych koukal po německé kvalitě. Já bych šel do VW Golfa třetí generace, buď 1,6 nebo 1,8 benzín, nebo 1,9D (TD), akorát koukat při koupi na rez. Nebál bych se ani dvojky golfa, nebo BMW e30, ale to už jsou auta starý jak ten fakoun (i když mnohem lepší)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

G3 za 30 nebo E30 budou vybydlený hrobečky...

asi bych volil felicii
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

neviděl bychto tak černě , já koupil vento D za 3 dal sem nový kotouče desky a vejfuk a jezdilo ok za cca5 litr nafty , chce to jen hledat
Giovanny1971-RAGAZZO
Sběrač informací

Příspěvek od Giovanny1971-RAGAZZO »

[quote="Ladas"]G3 za 30 nebo E30 budou vybydlený hrobečky...

asi bych volil felicii[/quote

ta bude v mimořadném stavu karoserie :D
Sono sempre moderato critico!
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

za 30 jsou pěkný face mrdku seženeš do 2tis ;) navíc to pro ně nebude takový šok z fáčka do zakulacený feldy 00prd servis a chtěl bych vidět až se jim něco podělá kdo to bude platit myslím že to za ty kecy pak nestojí filcka je rána jistoty...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
lucky.jack
Přispěvovatel

Příspěvek od lucky.jack »

Já jsem byl s Feldou naprosto spokojenej. Měl jsem rok 96 z Německa. Za 4 roky mi odešla jediná věc a to uhlíky v altíku. Ceny za ND lidový a uděláš si na tom prakticky všechno sám. Samo, že kastle je kapitola sama pro sebe, ale při troše hledání dá se sehnat pěknej kousek ;) Jen nevím, takhle na rychlo něco kupovat je docela risk...
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Feldu jsem měl dva roky po kamarádovi, kterej se o ní v životě nestaral. Když jsem jí přebíral, byla v prdeli palivová pumpa a byla zrezlá jako hovado. Na tachometru 298 000 km a netočil se. Ani počitadlo, ani budík ;) Přestavba na plyn. S timhle nájezdem už se srali drobnosti, takže v ní něco zahučelo ale to taky proto, že jsem musel mít všechno tip ťop a funkčn ía zybtečně jsem vyhodil prachy za opravu lemů :D Ale to neni podstatný. Za dva roky jsem na ní nalítal asi 40 000 km a teď už půl roku slouží mýmu kámošovi :)
Za tyhle prachy asi neni lepší volby, než Felda. Když koupíš 1.6, tak to i pojede ;) Akorát bych volil variantu s posilovačem :D Ta 1.6 jde fakt ztuha :)
A ještě k rozdílu Favorit vs. Felicie - Je neuvěřitelnej :D Ač se to na první pohled nezdá. Nějakou dobu jsem jestli ve Favoritu, r.v. 1989, takže jeden z prvních. Pak jsem sednul do Felcky r.v. 1997... auto líp jelo, míň žralo, bylo o něco málo tižší, pohodlnější, hezčí... prostě to už působil dojmem auta a né dojmem třepající se kovový skříňky na čtyřech kolech :) A to ten favouš měl najeto jen 60 000 Kč a byl po dědovi, kterej těsdně před revolucí dovez z Belgie a neustále ho garážoval :))))
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Šel bych taky do feliny.Když ji vyvaříš a proleješ jednou za rok olejem tak ti vydrží.Díly pomalu zadarmo,nehledě na to že když to někde bouchneš tak na každým druhým vrakáči na ni koupíš všechno.Nebo bych šel do Peška 306tky.Máme třetí a spokojenost.Díly za rozumnej peníz,na vrakáči jich je taky kupa,pozink celkem zdařilej a zatím se nám žádná nevys..la.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, přesně tak, je to jiné auto a vždycky jsem si říkal, jaký hlavní důvod to má, že to už není favorit..ale na hlavní důvod jsem nepřišel.../je to hold celý soubor změn/ :)
nepropadat panice...
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

nuz lagunu I ozaj neber :D :D :D sice je mozne ze ja mam take nestastie ale po tych km sa dalo vela veci cakat.. ako su zapalovacie cievky ktora jedna stoji 120e a su 2 a tak podobne :D ale je to aj sposobene volvo motorom... to zaco som kupil auto som uz donho dal asi dvojnasobok a to ze je to pohodlne a vybavu to ma taku ze niektore dnesne auta o tom len snivaju tak o tom som ticho... fakt radsej VW a mas pokoj... ja sam teraz idem zrejem do octy I alebo ak sa moc zadari tak urcite octa scout... ale o tom potom
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

taky se přikláním k feldě je to nezmar, minulej tejden přivezl kámoš z bazaru kombi v naftě za 20 tis. nevěřil jsem, tak ukázal papíry a ono opravdu jo a v dost dobrým stavu, dokonce i zadní vrata jen dva malý flíčky, takže sehnat se dá
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Sehnat se dá,ale musíš ji hned prolejt.Jinak jedna zima a už to kvete.Já jsem sehnal mladej 99 za bůra.Od jedný stavební firmy.Dva dny práce a je z ní docela pěkný auto.....
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Tommy00
Přispěvovatel

Příspěvek od Tommy00 »

Souhlasim taky s 306 koupit ji v 1.9D a je to nesmrtelny auto,staci menit jen spotrebny dily.A dilu je mraky a porizovaci cena je prijatelna. Mame 309 1.9D jako pracovni priblizovadlo najeto 450tkm motor slape dokonale jen napravy uz jsou v horsim vstavu jinak v pohode auto jezdi do 6l nafty.
tomtt250
Přispěvovatel

Příspěvek od tomtt250 »

vim o super naftove felde....
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“