S Octavia 2 tdi - vetraky chladice

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Autista
Nováček
Odpovědi: 0

S Octavia 2 tdi - vetraky chladice

Příspěvek od Autista »

Ahoj!
Mam problem,ktery mi nejde vyresit.Pri vypnutem klicku se rozbehnou oba vetraky chladice a to tak,ze asi po 15vterinach tukne rele a po dalsich 15 vterinach se roztoci.Pri zapnuti klicku vetraky vypnou a cely system se chova az do vypnuti klice normalne.Obe teplotni cidala jsou OK a teploty na klma i motoru se shoduji.Propojovaci konektory a kostry jsem prohledl a jsou take OK.Zkusil jsem jiny klmatronik,ale zadna zmena.Uvitam kazdou radu a predem DEKUJI!autista@centrum.cz
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Měl jsem stejnou závadu.po výměně čidla na levé spodní straně chladiče po problému.
Co si pamatuji tak byl problém čidlo najít v měřených blokách,až na VASU někde-nevím už kde ukazovalo -40 stupňů.Podotýkám že odpojit jej nestačilo,spustily se taky.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

stačí ulomený drátek u čidla venkovní teploty musíš to fyzicky zkontrolovat protože budíky a klimatronik si to dokáže přetáhnout z čidla pro klimu a jakoby je vše ok!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

Hodně to hnije pod baterkou v tom krku.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“