Ahoj!
Mam problem,ktery mi nejde vyresit.Pri vypnutem klicku se rozbehnou oba vetraky chladice a to tak,ze asi po 15vterinach tukne rele a po dalsich 15 vterinach se roztoci.Pri zapnuti klicku vetraky vypnou a cely system se chova az do vypnuti klice normalne.Obe teplotni cidala jsou OK a teploty na klma i motoru se shoduji.Propojovaci konektory a kostry jsem prohledl a jsou take OK.Zkusil jsem jiny klmatronik,ale zadna zmena.Uvitam kazdou radu a predem DEKUJI!autista@centrum.cz
S Octavia 2 tdi - vetraky chladice
Moderátoři: šulda, Moderátoři
stačí ulomený drátek u čidla venkovní teploty musíš to fyzicky zkontrolovat protože budíky a klimatronik si to dokáže přetáhnout z čidla pro klimu a jakoby je vše ok!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!