PRODÁNO

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Morfeus
Sběrač informací
Odpovědi: 0

PRODÁNO

Příspěvek od Morfeus »

Škoda Octavia 1.9 TDi 66kW ALH, liftback, r. v. 2003 (04/2003), barva Agave (šedozelená metalíza), ABS, ASR, 2x Airbag, 4x el. okna, el. zrcátka, klimatizace, vyhřívané sedačky, palubní počítač – Maxidot, nový kožený tříramenný volant a řadička (Roomster Scout), tempomat, loketní opěrka, parkovací asistent, rádio Škoda Rhapsody (Superb), odnímatelné tažné zařízení, automatické svícení, centrál na DO, klíče – vystřelováky, flat stěrače, nová 17“ kola Team Dynamics (pořizovací cena ráfků 19.000 Kč). Nové pneu, všechny náplně a filtry, tlumiče Bilstein, destičky a kotouče Brembo, čepy, silentbloky, geometrie. Koupena v ČR, nehavarovaná, garážovaná, druhý majitel, celkový nájezd 160.600km, servisní knížk. Více foto mailem. Cena 145.000 Kč. Potřebná hotovost na dostavbu RD.
Lokalita: Mělník a okolí
Kontakt: PM nebo mail jkrten@seznam.cz
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Morfeus dne 31 pro 2010, 12:41, celkem upraveno 3 x.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

OT: To je povodne ambiente ;) nie elegance :kol1: Skodaze parkasistent nieje origo.
Este si mohol dorobit Climatronic a bola by z nej elegance. Inac je pekna az na tie kolesa...
Morfeus
Sběrač informací

Příspěvek od Morfeus »

Jaj, chybka! Opravil jsem na Ambiente. Mám ještě Eleganci, tak se mi to plete :) O dodělání Climatronicu jsem uvažoval, bohužel ale stavba má přednost a jedno auto musí "z kola ven" :(
A nepomlouvej nám naše kola :D Spolu s kolegou, který je zde také členem, zastupujeme anglický Rimstock wheels a jejich značku Team Dynamics na českém trhu. Napsal bych více o použitých technologiích a materiálu, ale nerad bych zde spamoval. Nicméně už víš, proč je Octa na kolech TD :) Mohu prodat i na Kentaurech ze Scoutu, které mám v inzerci.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Nehovorim ze su zle, len na to auto z hladiska dizajnu vobec nepasuju. Su tam ako past na oko. Nejake pekne 16" Elegante by sa knej viac hodili ;)
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

TDI tech píše:OT: To je povodne ambiente ;) nie elegance :kol1: Skodaze parkasistent nieje origo.
Este si mohol dorobit Climatronic a bola by z nej elegance. Inac je pekna az na tie kolesa...

proc kdyby dodelal climatronic tak by z toho byla elegance?dyt elegance byla i bez klimatroniku :?
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

ee, elegance bez climatroniku nieje.
pokornasek.pepan
Aktivista

ale jeee :)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

videl som uz origo ambiente s climatronikom, ale elagence bez climatroniku :?
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

Take si myslim, ze elegance neni bez climatronicu. Jedine ze by mela elegance jen na stitkach blatniku a to dodelany, jinak puvodne to eleg. byt snad nemuze. Mozna pak uz jedine nejaka dovezenina, tam by to snad pripadalo v uvahu?
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
Morfeus
Sběrač informací

Příspěvek od Morfeus »

A teď slovo do pranice :) Na štítcích je Elegance, štítky nikdy měněny nebyly (jsem druhý majitel, první majitel je ze sousední vesnice - známe se, auto znám od novoty). Koupeno bylo v ČR, konkrétně Škoda Auto Podbabská. Přesto nemá climatronic.
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

TDI tech píše:ee, elegance bez climatroniku nieje.
OT: Digitální klimu byly i U RS za příplatek, takže on může mít Eleganci.
Měl jsem Octavu ve výbavě Eleganc i Ambiente a toto je Elegance-má zamykatelný kastlík spolujezdce, to se dává od Elegance a výš.
Má Octava Elegance měla manuální klimu je to za příplatek..
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
pokornasek.pepan
Aktivista

hele okpcim vam to z PR cisel a uvidite ze elegance s manual klimou se normalne delala.mame doma 2 elegance,obe maji manual klimu jednu mame od novyho a druha je kupovana jako referensky vuz ze skodovky.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Morfeus píše:A teď slovo do pranice :) Na štítcích je Elegance, štítky nikdy měněny nebyly (jsem druhý majitel, první majitel je ze sousední vesnice - známe se, auto znám od novoty). Koupeno bylo v ČR, konkrétně Škoda Auto Podbabská. Přesto nemá climatronic.
Nekukaj co pise na odznakoch na blatnikoch, podstatne je to co pise na stitku v kufri pod kobercom (pri rezerve) ;)
pokornasek.pepan
Aktivista

to je pravda na blatniku muze mit kdo co chce ale z PR cisel je to jasne:)
Morfeus
Sběrač informací

Příspěvek od Morfeus »

Tak Vážení, i podle servisní knížky ELE. Mohu vyfotit až dorazím domů. S konečnou platností v inzerátu uvádím Elegance - dle skutečnosti.
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“