chcem sa spytat ... mam kluc 1K0959753G, a chcem sa spytat ci mozem pouzit dialkove z cislom 1K0959753N, ci ssa to da nejako prekodovat alebo co... treba nejako specialne, alebo staci iba zadat cislo imobilizeru do kluca a je to? dakujem moc
dálkové ovladaní s N na konci je superb ll a Oll face takže to nespáruje.ted jsem to řešil a mám je doma ležet zbytečně.DO s G umím orig. nové za 1000kč. jinak klíče jsou stejné včetně immo
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
micar píše:dálkové ovladaní s N na konci je superb ll a Oll face takže to nespáruje.ted jsem to řešil a mám je doma ležet zbytečně.DO s G umím orig. nové za 1000kč. jinak klíče jsou stejné včetně immo
Vagem? Koncové písmenká jsou skoro každý rok jiné, ale zatim sem se s tím teda nesetkal, že by mi nespárovalo ovládače, které měli stejnou frekveci
Borci mám dotaz, koupil jsem s přítelkyní pro ni A3 rok 99 (TDi 81kW) a nemá dálkový jen klíček. Ovšem má to centrál, je možné, že tam soudruzi v NDR dávali i jednotky na příjmání signálu z dálkovýho a dokoupit ten dálkáč jenom? Nebo musím sehnat přímo celej modul pro ovládání na dálku?
edit: mělo by to být v komfortce, jen nevím jestli jsou ty komfortky stejný a všechny mají antenu pro DO nebo by se musela zaměnit za tu co má antenu... Doufám, že jen stačí to přeházet pomocí nastavení ve VAGu..
Audi A6 1.9 Tdi AFN 118kW
Audi A3 1.9 Tdi 81kW
SAG 1.9TDi AUY ladí se.
ciko hlavne napis do akeho auta to DO chces, ak do octy 2 alebo G5 potrebujes G pokial chces do starsieho typu prisposobit DO s indexom N tak ti nepojde, lebo je urcene do octavky FL a superb2....presne ako pise micar
MemphisR, mala by tam sediet jednotka z octy1 s indexom AH, tvoja RJ ma jeden konektor a nova napr. AH ma dva, do druheho sa zapaja par kablov +cez poistku, kostra, antena na DO a lava a prava smerovka...to je vsetko A3 by mala byt to same co golf IV alebo octavia 1 pokial mas central original s klucom, dokonca k tejto jednotke urobis aj trojtlacitko ako maju novsie modely octavia 2, golf V len musis vediet spravne cislo kluca s DO pre 433 Mhz
na vrakaci zozenies z octy 1 jednotku AH, je pri volante aj s druhym konektorom konektorom a drotmi z neho, zapojis ako ti pisem a antena je tiez kus koaxialu ktory ide z toho konektora...nic viac nic menej, robil som to nedavno na octe 1 s centralom a uz ide aj DO vo VAGu prisposobis DO