Skvělá kontrolka ABS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Skvělá kontrolka ABS
Ahoj už hledám staršně dlouho a všude nenacházím tak zakládám
mám problém s ABS kem po nastartování nesvítí po rozjetí více jak 20 km/h se rosvití. Dnes vyměněna řídící jednotka a problém je pořád stejný diagnostika píše HYDRAULICKÉ ČERPADLO neidentifovatelná chyba a nejde smazat díky
je to O I 1.9 TDI jednotka ABS/EDS
mám problém s ABS kem po nastartování nesvítí po rozjetí více jak 20 km/h se rosvití. Dnes vyměněna řídící jednotka a problém je pořád stejný diagnostika píše HYDRAULICKÉ ČERPADLO neidentifovatelná chyba a nejde smazat díky
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Diagnostika co mají v servise BOSCH a ta chyba nešla smazat pokud by to bylo čidlo tak ba to napsalo už se tam za posledni rok měnily dvě čidla. Takže nevím. Jaký kroužek myslíš? Pokud budu brzdit do 20km/h tak ABS funguje ale EDS nesepnedhfool píše:Jaká diagnostika?
Pokud se rozsvítí kontrolka až po rozjetí, tak bych tipnul na čidlo, nebo kroužek.
Re: Skvělá kontrolka ABS
A pojistka ABS na baterce OKfox74 píše:Ahoj už hledám staršně dlouho a všude nenacházím tak zakládám

Re: Skvělá kontrolka ABS
Zdeněk M píše:A pojistka ABS na baterce OKfox74 píše:Ahoj už hledám staršně dlouho a všude nenacházím tak zakládám
je to O I 1.9 TDI jednotka ABS/EDS[/quote
koukal jsem na ní prasklá není je ok zitra jí skusím pročistit