Mal som auto v servise, odobral som z kluca dialkove od Magicar 8000 a nechal im auto a kluc s tym, nech odomykaju a zamykaju auto s origo DO na kluci.
Pri preberani auta mi mechanik spomenul, ze im blbol central. Odskusal som ked som dosiel k autu a prejavuje sa chyba pri odomykani.
Po odomknuti origo DO, klucom v zamku alebo Magicarom sa auto hned zamkne. Pri odomknuti sa rozsvieti stresne svetlo a hned zhasne spolu so zamknutim dveri.
Otvorit ho mozem len s klucom v zamku ked podrzim kluc v odomykacej polohe a potiahnem za klucku. Tiez som zistil, ze ak odomknem dvere zo spojazdcovej strany tak sa auto nezamkne, no musim odomknut na dvakrat, prvym odomknutim len odomknem spolujazdcove dvere az na druhy pokus sa odomkne central.
Skontroloval som ci sa zasvecuju a zhasinaju svetla vo dverach (tie v tapacire) pri otvarani a zatvarani dveri. Je to v poriadku. Ak otvorim svoje alebo spolujazdcove dvere rozsvieti sa aj stresne svetlo.
Skontroloval som dvere na kufri, ak su zatvorene svetlo v kufri je zhasnute, pri otvoreni sa rozsvieti.
Neviete mi prosim poradit? Kde moze byt chyba?
Problem s centralom Leon 1M
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problem s centralom Leon 1M
Seat Leon 1M AHF rv.2000, chip by RLS, EGR off, puky Audi TT, rozpera OMP, 2x Zimmermann 280mm/256mm chladene vzadu, H&R springs -40/-40, 225/45/R17
moze chybny spinac napr. v kufri sposobit problem so zamykanim vsetkych dveri? boli u nas dost mrazy a otvaral som kufor cez namrazu. Musel som poriadne tahat za klucku na kufri.
Seat Leon 1M AHF rv.2000, chip by RLS, EGR off, puky Audi TT, rozpera OMP, 2x Zimmermann 280mm/256mm chladene vzadu, H&R springs -40/-40, 225/45/R17
Dik za tip. Este ma napadlo, vie diagnostika skontrolovat tie mikrospinace? Ak ano, ako mam postupovat? Na spolujazdcovej strane som asi pred dvoma rokmi mal meneny mikrospinac. Este som zistil ze na spolujazdcovej strane viem klucom len odomknut bez toho aby to hned zamklo. Ale na pretocenie klucom na zamknutie, central vobec nezareaguje.
Odpojenim toho velkeho konektora na dverovej jednotke odpojim aj servo centralu na dverach? Vychadza mi to tak ze postupnym rozpojovanim tych konektorov vo dverach by som mal zistit ktore dvere blbnu.
Odpojenim toho velkeho konektora na dverovej jednotke odpojim aj servo centralu na dverach? Vychadza mi to tak ze postupnym rozpojovanim tych konektorov vo dverach by som mal zistit ktore dvere blbnu.
tak som po praci vysiel k autu, skusil odomknut cez Magicar a auto sa v pohode odomklo. To zase bude nahananie duchov.
Skusim ist aspon na diagnostiku, ci nieco neukaze.

Skusim ist aspon na diagnostiku, ci nieco neukaze.