neskutočný rachot
Moderátoři: šulda, Moderátoři
neskutočný rachot
Ahoj mam Toledo 2005 1,9TDI 81kw ASV . Včera po štarte mi prichadzal z motora neskutočný rachot ako keby niekto kladivom klepal ponom ihned som ho vypol a po novom nastartovani vsetko OK. Mam najazdene 99-tisic km povodne rozvody akuran po sviatkoch som sa chystal ich menit moze to byt ze neboli menene na 90-tisic km??? a ci sa mohlo nieco poskodit motor ide ako predtym.
- gabo00000
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: neskutočný rachot
ja som menil na ASV z roku 03 rozvody po 140 tis km, boli tam pôvodne, boli zhnednute, tvrde jak beton ale auto isloarpi666 píše:Ahoj mam Toledo 2005 1,9TDI 81kw ASV . Včera po štarte mi prichadzal z motora neskutočný rachot ako keby niekto kladivom klepal ponom ihned som ho vypol a po novom nastartovani vsetko OK. Mam najazdene 99-tisic km povodne rozvody akuran po sviatkoch som sa chystal ich menit moze to byt ze neboli menene na 90-tisic km??? a ci sa mohlo nieco poskodit motor ide ako predtym.

O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
- marena tdi
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista
-
- Aktivista
no a je ten rachot takový ako by padal kovový regál dole schodmiarpi666 píše:Ahoj mam Toledo 2005 1,9TDI 81kw ASV . Včera po štarte mi prichadzal z motora neskutočný rachot ako keby niekto kladivom klepal ponom ihned som ho vypol a po novom nastartovani vsetko OK. Mam najazdene 99-tisic km povodne rozvody akuran po sviatkoch som sa chystal ich menit moze to byt ze neboli menene na 90-tisic km??? a ci sa mohlo nieco poskodit motor ide ako predtym.

Presne tak by sa to dalo nazvat ako keby padal kovovy regal dole schodmislovacek.milos píše:no a je ten rachot takový ako by padal kovový regál dole schodmiarpi666 píše:Ahoj mam Toledo 2005 1,9TDI 81kw ASV . Včera po štarte mi prichadzal z motora neskutočný rachot ako keby niekto kladivom klepal ponom ihned som ho vypol a po novom nastartovani vsetko OK. Mam najazdene 99-tisic km povodne rozvody akuran po sviatkoch som sa chystal ich menit moze to byt ze neboli menene na 90-tisic km??? a ci sa mohlo nieco poskodit motor ide ako predtym.![]()
miloš
-
- Aktivista
slovacek.milos píše:tak ver tomu že v tom motori je volačo zlehezké vánoce miloš
ale ako sa to stalo este som presiel domov 60 km a auto ide ako predtym.... Akurat co som si teraz v zime vsimol to je po startovani asi tak 2-3 sec. ma motor vybracie a akokybi valce sli neusporiadane a potom je vsetko OK
-
- Aktivista
neuspořádaně ti to nežhavilo všechny žhavky, zvuk musíš nahrát na internet,arpi666 píše:slovacek.milos píše:tak ver tomu že v tom motori je volačo zlehezké vánoce miloš
ale ako sa to stalo este som presiel domov 60 km a auto ide ako predtym.... Akurat co som si teraz v zime vsimol to je po startovani asi tak 2-3 sec. ma motor vybracie a akokybi valce sli neusporiadane a potom je vsetko OK
já tě chtěl dostat na starý for že ked ide z motora zvuk ako keby padal kovový regál dole schodmi tak ver že je v motori volačo zle,
nevysvětluj si nic špatně nahrej někam ten zvuk řešení e najde, žádná chyba druhý motor,