Vag commander..

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ZL-tuner
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Vag commander..

Příspěvek od ZL-tuner »

Jakou máte zkušenost hlavně v komunikaci K-line ? :)
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Originál šlapal dost dobře
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
ZL-tuner
Sběrač informací

Příspěvek od ZL-tuner »

co neorginál? šlape aspoň trochu nebo vůbec? právě znamej pořídil tak jsem to dneska odzkušel na fabii k-line jako panel to vyčetlo tak PIN taky ale jak jsem dal změnu KM a dal jsem zapsat tak to dlouuuuho chroustalo a pak prd :D :D
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

A to měl štěstí, že to potom šlo ještě naškádlit.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
ZL-tuner
Sběrač informací

Příspěvek od ZL-tuner »

noo zkoušelo se to na vyřazený fabii takže kdyby náhodou tak by se nic nestalo :D ale i tak co ty číňani dneska neprodají to je hrozný (LOL)
Škoda Octavia II 2.0 TDI PD 4X4 LaurinKlement--- Škoda Fabia 1.2TSI Sportline ---
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Ono jde o to, čeho to je klon...on má commander bouřlivou vývojovou historii.Verze 1.0 až 6.0 byli takové všelijaké, z části funkční, z části nefunkční, rozdělené na moduly a mnoho typů HW. Číňani obšehli některé vývojové verze, proto někomu klon na něčem funguje, na něčem ne. Od verze 6 se měnil celkový HW na novější generaci (toho již klony nejsou k mání), kde probíhal upgrade na SW bázi až do dnes 7.1 nebo 7.4, už nevím přesně. Tento kabel s klíčenkou, originál,chodil naprosto bezvadně, v některých situacích dokonce lépe než vas. Potom abritus přišel s tím, že si opět namastí kapsu a proto vydal advi...toliko asitak k tomu slavnému commanderu...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

HanZ píše:Ono jde o to, čeho to je klon...on má commander bouřlivou vývojovou historii.Verze 1.0 až 6.0 byli takové všelijaké, z části funkční, z části nefunkční, rozdělené na moduly a mnoho typů HW. Číňani obšehli některé vývojové verze, proto někomu klon na něčem funguje, na něčem ne. Od verze 6 se měnil celkový HW na novější generaci (toho již klony nejsou k mání), kde probíhal upgrade na SW bázi až do dnes 7.1 nebo 7.4, už nevím přesně. Tento kabel s klíčenkou, originál,chodil naprosto bezvadně, v některých situacích dokonce lépe než vas. Potom abritus přišel s tím, že si opět namastí kapsu a proto vydal advi...toliko asitak k tomu slavnému commanderu...
Už se dá sehnat i klon 7.1,alespoň číňani to tvrdí...současná verze VAG commanderu je 8.4 a bude 9.0...AVDI byl logický krok k tomu aby to umělo to co to umí dnes a nemusel si mít 20kabelu
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

Už se dá sehnat i klon 7.1,alespoň číňani to tvrdí...současná verze VAG commanderu je 8.4 a bude 9.0...AVDI byl logický krok k tomu aby to umělo to co to umí dnes a nemusel si mít 20kabelu
640 usd verze 7.1.
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

váha píše:
HanZ píše:Ono jde o to, čeho to je klon...on má commander bouřlivou vývojovou historii.Verze 1.0 až 6.0 byli takové všelijaké, z části funkční, z části nefunkční, rozdělené na moduly a mnoho typů HW. Číňani obšehli některé vývojové verze, proto někomu klon na něčem funguje, na něčem ne. Od verze 6 se měnil celkový HW na novější generaci (toho již klony nejsou k mání), kde probíhal upgrade na SW bázi až do dnes 7.1 nebo 7.4, už nevím přesně. Tento kabel s klíčenkou, originál,chodil naprosto bezvadně, v některých situacích dokonce lépe než vas. Potom abritus přišel s tím, že si opět namastí kapsu a proto vydal advi...toliko asitak k tomu slavnému commanderu...
Kdepak, ukaž mi vag commander >7.4 ! nevěřím. Osobně jsem to řešil s abritusem a prostě není a nebude. Pouze ADVI. Vag commander jako takový zanikl a stal se součástí ADVI, kde pěží na jiném HW.
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

HanZ píše:
váha píše:
Kdepak, ukaž mi vag commander >7.4 ! nevěřím. Osobně jsem to řešil s abritusem a prostě není a nebude. Pouze ADVI. Vag commander jako takový zanikl a stal se součástí ADVI, kde pěží na jiném HW.
Však já se bavím o AVDI ;) od téhle verze běží vag commander i ostatní commandery jedině na AVDI.Mám to doma a umí to spoustu věci co původní dongle interface neuměl...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

jasnačka, sorry, asi jsem si nevšim že píšeš o ADVI. Jen jsem se snažil upřesnit, jak to s těmi verzemi je.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“