Ahoj kluci, chtěl jsem se zeptat, mam nějaké vůle na podvozku a když to budu dělat,tak pořádně, chtěl bych nějakej ten výkon navíc cca 180hp,tak aby to vydrželo,co myslíte za homokinetické klouby,dorazy a gumové silentblocky ramenou,nevyšlo by lépe náprava z RS? Chci něco finančně dostupného,ale kvalitního (študent)
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
můžu ti poradit se zádními silentbolky (předního ramene) - je to guma zalitá v kovu - fabka origo je ukotvená na dvou mistech co se te gumy týče. lepsí je sehnat ze seatu cupra (jsou i levnejsi, ja je mám - fabia 700 kus, cupra 520 oba), ty jsou plný a vydrží snad nadoživotí oproti fábiovým který se utrhnou. jinak co jsem slyšel tak z A4 je neco mezi tím.... a homo klouby vydrží dost, jen nesmíš být kok_t a hrabat při rozjezdu a se stočenejma kolama.....
no mě kámoš řikal,že mám vyběhaný homoklouby, ale musim to nějak zkontrolovat, koupim si ty silentbloky z cupry;) nehrabu při rozjezdu s otočenejma kolama,jen když na to teď šlápnu po chipu tak to hrabe na dvojku, tak abych to nedomrdal do otáček.
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)