vibracie motora - vstreky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

RC51
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

vibracie motora - vstreky

Příspěvek od RC51 »

Pri rozbiehani na kazdy rychlostny stupen je pri vacsom zatazeni v otackach od 1500 -2000 citit znacne vibacie od motora. S rastucimi otackami nad cca 2000 vibracie uplne zaniknu. Pri malom zatatazeni sa vibracie neprejavuju. Urcite to nie je vyfuk opierajuci sa o karoseriu.
Mozu to robit vadne vstreky ? cca 130.000k - podla tacha
Transporter T5 1,9TDI BRS,
AUDI A6 3.0TDI
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

setrvacnik
RC51
Přispěvovatel

Příspěvek od RC51 »

Tusil som to, ale chcel som to pocut od niekoho ineho
Transporter T5 1,9TDI BRS,
AUDI A6 3.0TDI
Berrky
Přispěvovatel

Příspěvek od Berrky »

Mam uplne to same a zacalo mi to delat pote, co mi v servise vymenili dva vstriky!!! Nakoupil jsem celou jinou sadu vstriku a o vikendu to budu predelavat, tak jsem na to zvedavy! Kdyby to byl setrvacnik, delalo by to preci stale i pri vyssich otackach, ne?
Nafťáci všech zemí, spojte se!
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Obávám se, že u dvohmotnostního ne...
Berrky
Přispěvovatel

Příspěvek od Berrky »

Tomas.cz píše:Obávám se, že u dvohmotnostního ne...
Jakto ze ne?
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Dvouhmotnostní setrvák funguje malinko jinak a závady jsou různé.Pokud je seknutý a nehejbese tak při volnoběhu a otevřených dveří jsou vyditelné vibrace.Pokud se hýbe a má jen,praské či volné vnitřní péro,změní se vyvážení jen při určitých otáčkách a ve vyšších otáčkách je většinou vše OK.Takže bych to viděl na ten setrvák. :)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
octavie81
Přispěvovatel

Příspěvek od octavie81 »

Borci nazdar,mam podobny problem a take si myslim,ze je to setrvak........Mam octavu TDI 81kw,ujeto jen 50tis,ale pri otackach ,tak kolem 1800 az2t citim mensi vibrace u radici paky,dela to jen,kdyz je tam troja nebo i 4,ale motor musi byt tvz podtocen a pak se prida,citim a vidim vibrovani radicky.Dela to vlastne,jak je radicka rovne/kulisa/,jak je treba 2 ci 5,tak ne.Zkousel jsem to nejak vypodlozit molitanem.trosku to pomohlo,ale jen tak 20procent.Jinak uz nevim,lanka pry jdou nastavit nejakym pripravkem,ale me to jinak radi dobre,tak prosim poradte (wallbash) (wallbash)
pechin
Sběrač informací

Příspěvek od pechin »

no ja mam to sabe okta 66kw ale ted sem setrvacnik vymenil a porad to same, jde mi to nekde od motoru jak sedi ridic uz me to sere a zitra se to musi vyresit, ,mne se ale kastle dvere a paka netrepe jen to strasne rezonuje mezi tema vyse uvedenyma otackama, kdyz jeste budete vedet cim to je ,tak dejte vedet
Berrky
Přispěvovatel

Příspěvek od Berrky »

U me se to projevuje spis takovym jakoby skubanim, nekdy az vypadky, vynechanim, jakoby nedostatek paliva.... O vikendu menim vstriky, uvidime. Dam vedet. Moc doufam, ze setrvak to nebude, je to pekna pálka!!!
pechin
Sběrač informací

Příspěvek od pechin »

estli chces nechám ho za 2 litry, určitě není špatný, mne to totiž připadá jakoby rezonoval třeba kryt na stěně mezi motorem a kabinou no nevim, jo a čim by to mohli dělat ty vstřiky?
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

špatnej setrvák se dá taky poznat, že když pomalu pouštíš spoujku, tak cítíš takový vibrace do nohy, je to jakoby ti tam něco jemně bouchalo do podrážky. Tak se projevuje, když je načatej, když je zcela špatnej, tak to cítíš na místě.Ti to rozvibruje celý auto :D
pechin
Sběrač informací

Příspěvek od pechin »

takže římam setrvák to nebude a kdo by chtěl dobrý můžu prodat...
Berrky
Přispěvovatel

Příspěvek od Berrky »

pechin píše:takže římam setrvák to nebude a kdo by chtěl dobrý můžu prodat...
Jestli mi to bude delat dal po vikendu, tak ho beru! Pak se ti ozvu.
DavidVoda
Přispěvovatel

Příspěvek od DavidVoda »

hmm nevím proč řešíte dycky to nejvíce nákladné a nejtěžší řešení zkuste se třeba podívat na silentbloky u převodovky a motoru motor přece dycky vybruje a ty silentbloky tomu bráněj si šáhněte na motor a ucítíte vibrace:) btw když tomu trošku naložíte tak se motor pohne v lůžkách a když máte špatný silentbloky tak se dotkne natvrdo s karoseríí a to teprv poznáte vibrace a až potom bych koukal na setrvák
VW Polo 1.4 tdi rv 2001
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“