Oct.1 vyskratovany motorcek vodicovich dveri

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
janci199
Nováček
Odpovědi: 0

Oct.1 vyskratovany motorcek vodicovich dveri

Příspěvek od janci199 »

Zdravim na oktavke mi odisiel motorcek ktory je na stahovacke okna je to octavia 1 novy model, pri odpajani konektora sa mi podarilo odlomit z neho par pinov pretoze boli nejake spalene tak sa odlomili a ostali zacveknute dnu v kabelazi. Zoohnal som rovnaku kablovacku aj motorcek s tym istym cislom, no nefunguje mi central na dialkove a stahovanie okien. Stiahnut okno ide iba vodicove ostane stiahnut nejde a zase ked stlacim na vyskakovacke zamknut tak vsetky dvere zamkne okrem vodicovych, tie musim zamknut klucom a este sa zvykne stat ze stale svieti cervena kontrolka vo dverach a tym padom nejde nastartovat auto asi imoblizer, neviete kde by mohol byt problem?
Power156
Aktivista

Re: Oct.1 vyskratovany motorcek vodicovich dveri

Příspěvek od Power156 »

janci199 píše:Zdravim na oktavke mi odisiel motorcek ktory je na stahovacke okna je to octavia 1 novy model, pri odpajani konektora sa mi podarilo odlomit z neho par pinov pretoze boli nejake spalene tak sa odlomili a ostali zacveknute dnu v kabelazi. Zoohnal som rovnaku kablovacku aj motorcek s tym istym cislom, no nefunguje mi central na dialkove a stahovanie okien. Stiahnut okno ide iba vodicove ostane stiahnut nejde a zase ked stlacim na vyskakovacke zamknut tak vsetky dvere zamkne okrem vodicovych, tie musim zamknut klucom a este sa zvykne stat ze stale svieti cervena kontrolka vo dverach a tym padom nejde nastartovat auto asi imoblizer, neviete kde by mohol byt problem?
Co kabeláž ve dveřích řidiče je ok? Ta kontrolka ve dveřích nebude asi mít vliv na start motoru ...., klíčem jde stahovat okna??? co píše vag, zkus dálku přizpůsobit, jde načíst komfortka atd ....
janci199
Nováček

Příspěvek od janci199 »

kabelaz vo dverach je nova az po konektor v stlpiku ostatne veci skusim zajtra, diki....
Power156
Aktivista

Příspěvek od Power156 »

janci199 píše:kabelaz vo dverach je nova az po konektor v stlpiku ostatne veci skusim zajtra, diki....
zkus tu komfortku napíchnout jestli pujde , shoduje se ti číslo tý jednotky ve dveřich řidiče co tam je a byla? musí to být stejná generace jinak to kravne ...
janci199
Nováček

Příspěvek od janci199 »

Vies mi zistit podla vinka aka tam ma ist?
Power156
Aktivista

Příspěvek od Power156 »

janci199 píše:Vies mi zistit podla vinka aka tam ma ist?
jaky pismeno maš na tý jednotce jakej rok a měsíc výroby auta?
janci199
Nováček

Příspěvek od janci199 »

ta riadiacka coi je tam teraz je: 1U4 959 801 B / 05S VIN auta: TMBBP21U242912690 r.v. 5.4.2004
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“