Oct.1 vyskratovany motorcek vodicovich dveri
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oct.1 vyskratovany motorcek vodicovich dveri
Zdravim na oktavke mi odisiel motorcek ktory je na stahovacke okna je to octavia 1 novy model, pri odpajani konektora sa mi podarilo odlomit z neho par pinov pretoze boli nejake spalene tak sa odlomili a ostali zacveknute dnu v kabelazi. Zoohnal som rovnaku kablovacku aj motorcek s tym istym cislom, no nefunguje mi central na dialkove a stahovanie okien. Stiahnut okno ide iba vodicove ostane stiahnut nejde a zase ked stlacim na vyskakovacke zamknut tak vsetky dvere zamkne okrem vodicovych, tie musim zamknut klucom a este sa zvykne stat ze stale svieti cervena kontrolka vo dverach a tym padom nejde nastartovat auto asi imoblizer, neviete kde by mohol byt problem?
Re: Oct.1 vyskratovany motorcek vodicovich dveri
Co kabeláž ve dveřích řidiče je ok? Ta kontrolka ve dveřích nebude asi mít vliv na start motoru ...., klíčem jde stahovat okna??? co píše vag, zkus dálku přizpůsobit, jde načíst komfortka atd ....janci199 píše:Zdravim na oktavke mi odisiel motorcek ktory je na stahovacke okna je to octavia 1 novy model, pri odpajani konektora sa mi podarilo odlomit z neho par pinov pretoze boli nejake spalene tak sa odlomili a ostali zacveknute dnu v kabelazi. Zoohnal som rovnaku kablovacku aj motorcek s tym istym cislom, no nefunguje mi central na dialkove a stahovanie okien. Stiahnut okno ide iba vodicove ostane stiahnut nejde a zase ked stlacim na vyskakovacke zamknut tak vsetky dvere zamkne okrem vodicovych, tie musim zamknut klucom a este sa zvykne stat ze stale svieti cervena kontrolka vo dverach a tym padom nejde nastartovat auto asi imoblizer, neviete kde by mohol byt problem?