Nastaveni davky - prosim pomoc - VYRESENO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nastaveni davky - prosim pomoc - VYRESENO
GIII 1Z. Pri oprave cerpadla jsem sundal ridici hlavu a nepoznamenal si kde byla.(jsem debil....) Dnes po X pokusech po kouscich posouvat hlavu abych aespon nastartoval a vse doladil koukanim do Vagu...... , ale v aute ani neskytlo.
Ukazuje Vag realnou davku i pri startovani?
Jaka hodnota by to asi mela byt pri teplote kolem nuly?
Je to ta hodnota v 3tim poli skupiny 9 (nebo 8? nevzpominamsi)?
Predem dekuji za odpovedi.
Ukazuje Vag realnou davku i pri startovani?
Jaka hodnota by to asi mela byt pri teplote kolem nuly?
Je to ta hodnota v 3tim poli skupiny 9 (nebo 8? nevzpominamsi)?
Predem dekuji za odpovedi.
Naposledy upravil(a) roobie dne 28 led 2011, 21:56, celkem upraveno 1 x.
Golf III 1.9 1Z
mělo by se to nastavovat někde mezi 3 až 9 nebo nějak tak. ideál je prej kolem 4 až 5 mg za teplého motoru. vše se nastavuje při volnoběhu. Pokud nejde nastartovat tak klepat ze strany na stranu a jednou to musí chytnout pak to jen doladit. Také řeším jeden problém. Dal jsem do auta čerpadlo a bylo z výroby zakápnuté barvou. A ejhle volnoběžná dávka byla kolem 12mg za tepla. Kde by mohla být chyba? Opravdu s ničím nebylo hnuto všude, kde je barva tak tam byla. Mám to doladit poklepem na hlavu? nebo co s tou potvorou? Dokonce jsem použil jednotku z původního auta a ta ukazovala stejné hodnoty. JJ mmto mám tam ASV vstřiky a čerpadlo je z 66kW tdi jako mám já.
Starter dostal zabrat ale nakonec jsem spravnou polohu nasel a auto natocil. Ovsem jakakoli regulace klepanim byla neuspesna. S davkou se nedalo domluvit tak abych dosahnul volnobehu. Vag ukazoval pri 1800n/min davku O,O mg. Otacky na plyn nereaguji a kdyz tak pomalu a tezkopadne, ale kdyz ho seslapnu zacne stoupat davka na Vagu.
Je to divne. Nevim si rady. Prosim pomoc. Ventil pocatku vstriku?
Nepusti me to ani na tdigraf
Je to divne. Nevim si rady. Prosim pomoc. Ventil pocatku vstriku?
Nepusti me to ani na tdigraf
Golf III 1.9 1Z