BKD po startu chvílí běží a pak zdechne . Proč?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Libor T16
Sběrač informací
Odpovědi: 0

BKD po startu chvílí běží a pak zdechne . Proč?

Příspěvek od Libor T16 »

Ahoj , nedávno jsem tady řešil problém s motorem BKD , nechtěl chytit , bylo to jednotkou , to se vyřešilo , pak jsem na to řešil ten problém s cukáním a vybracema a bylo jak říkal mistr Huml podfukujícím vstřikem - přegumyčkováno , nové šrouby nastavení vahadel - super , hned se to spravilo , --- ale i po všech těchto opravách , když auto stojí 3 - 4 dny tak po startu chytne a za chvíli , nebo po přidání plynu zdechne . Pak musím točit - začne postupně lapat až zase chytne a pak už pohoda. Takže -- někde se to zavzdušnuje nebo se třeba nespustí čerpadlo v nádrži a až po několikerém zapnutí klíčku se rozběhne - -je to moožné ? po čem mám jít ? - ještě taková informace- před tím přegumkováním vstřiků se stalo , že tekla nafta z filtru - tak jsem tam dal znovu novou gumku a bylo to ok , jak to ale a proč mohlo týct ? stává se to ? že tak z ničeho nic ? dík za rady. L.
Tono
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tono »

Vlastne si si odpovedal sám, išiel by som po čerpadle v nádrži, tá gumička na filtry zvykne tiecť, keď ju tam niekto natlačí silou na sucho.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“