Elsa zobrazení schémat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Elsa zobrazení schémat
Ahoj kluci,
nechtěl jsem zakládat nové téma, ale ve stávajícím se nikdo nevyjádřil.
Mám problém. Po instalaci Elsy se mi nezobrazují schémata. Adobe SVG Viewer a Acrobat Reader 10 mám nainstalovaný.
Díky
Matias
nechtěl jsem zakládat nové téma, ale ve stávajícím se nikdo nevyjádřil.
Mám problém. Po instalaci Elsy se mi nezobrazují schémata. Adobe SVG Viewer a Acrobat Reader 10 mám nainstalovaný.
Díky
Matias
cosby: to já vím, zkoušel jsem všechny schémata, ale logicky když mi naběhne obrazovka s popiskama co je jaký konektor a spoje, tak tam musí být i obrázek. A bylo vidět že mu něco chybí, když byl vidět jen obrys a v levém horním rohu ikona něčeho.
A Elsu jsem už měl jak jsem psal. A jelito nejsem.
Vím, že něco v cz není a musím přepínat na němčinu atd. Ale to naběhne hláška že data se v tomto jazyce nenalézají.
Sice by se mohlo zdát, že mám na čele vytetovaný jelito a ze spánku mi koukají špejle, ale není to tak.
A Elsu jsem už měl jak jsem psal. A jelito nejsem.

Vím, že něco v cz není a musím přepínat na němčinu atd. Ale to naběhne hláška že data se v tomto jazyce nenalézají.

Sice by se mohlo zdát, že mám na čele vytetovaný jelito a ze spánku mi koukají špejle, ale není to tak.

Tak já mám instalovanou 3.6 tuším a třeba u Octavky 2002 mi nepíše ve všech jazycích že nejsou schémata a u jiných aut mi to jede normálně.Tak nevim
A měj bych ještě jeden dotaz Kámoš posledně dotáh 3,8 a nešlo to nainstalovat ani na 3,6 ani na čistý Win.A mu to doma fachá.Tak nevim.Díky za případné rady

Co nejde silou jde jeste vetsi silou