Jo a nevíte nechá se převodovka vytáhnout třeba nahoru nebo musí pryč rám
MONDEO COMBI 2003-asi spojka???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
MONDEO COMBI 2003-asi spojka???
Ahoj všem! Dneska jsem přitáhl na laně benzínové mondeo se zvláštní závadou
pedál spojky chodí uplně normálně s odporem přítlačáku, ale at tam dám jakou koliv rychlost tak auto se ani nehne , ani tuk! řazení normálně chodí! že by se utrhla lamela? Zvuky z toho žádné nelezou! Díky za každou radu ........
Sem z tohom celej vodvařenej 
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
-
Duri999
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ako u benzinu ale na diesli treba ram von a myslim ze aj na benzine to nebude na skodu lebo ked ho mas zvesit v predu a popustit to uz sa oplati ho sundat cely. Hold to je Ford 

Autá sú nato aby slúžili nám a nie my im.
www.retromotor.sk
www.retromotor.sk
Re: MONDEO COMBI 2003-asi spojka???
Poloosi OK? neprotaci se nekde homokinetak?live69 píše:Ahoj všem! Dneska jsem přitáhl na laně benzínové mondeo se zvláštní závadoupedál spojky chodí uplně normálně s odporem přítlačáku, ale at tam dám jakou koliv rychlost tak auto se ani nehne , ani tuk! řazení normálně chodí! že by se utrhla lamela? Zvuky z toho žádné nelezou! Díky za každou radu ........
Jo a nevíte nechá se převodovka vytáhnout třeba nahoru nebo musí pryč rámSem z tohom celej vodvařenej
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
poloosy ok to prostě nejde z motoru do převodovky protože si za CHODU MOTORU BEZ SPOJKY MUŽEŠ ŘADIT JAK CHCEŠ CO CHCE
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
-
Maradona18
- Přispěvovatel
ne ne jen jsem ji pustil hodne dolu a nechal na pravém předním šroubu a převodovku jsem vyndal mezi nosníkem a rámem!
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR