Cukání při brždění
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Cukání při brždění
Dobrý den mam menší problem,s brzděním když brzdím z menší rychlosti auto se rozkvibruje,jako když někde něco přidrhává škube jakoby dopředu dozadu,když brzdím z větší rychlosti tak to není tak razantní,jako by byla vůle někde v tlumiči nebo jeho uložení,protože se mi zdá že to dělá i když přeřazuji z nižších kvaltů 2-3,je tam jakoby malinká prodleva je tam cítit ta vůle,nasměrujte mě prosím po čem mám jít, jedná se Fabia rs.
Tak mi připadalo, že není možné, aby kotouče jen tak bez příčiny začaly kopat. Mně se rozvibroval volant a celé auto (pedál brzdy byl v klidu).
Stačilo orovnání o tři desetiny z každé strany a jedou jako vítr.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Stačilo orovnání o tři desetiny z každé strany a jedou jako vítr.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Ahoj nedávno jsem měl stejný problem. Po roce co jsem dával nové kotouče i destičky mě při brždění drbalo auto. Neměl jsem zkřivený kotouče ale oba dva z vnitřní strany po obvodě do půlky rezatý
.Z vnější strany krásně oleštěný-záhada!!! Nevím jak je to sice možný ale bylo to tak. Nechal jsem kotouče stáhnout na soustruhu a teď zatím dobrý.Najeto na nich už dalších cc 5000km.

Škoda Octavia combi 1,9 tdi 66kw 2004
- JohnnyBOSS
- Aktivista
Odpovědi: 0
to je asi stylem jízdy. Já mám kotouče nevím jaký a kopalo to. Pak jsem je stočil, dal novy desky a od te doby to už rok a něco nedělá. brzdím hodně, nemažu se s tím a nic nekope 

Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky
- PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW

Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW