vymena podtlakovych hadiciek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- gabo00000
- Aktivista
Odpovědi: 0
vymena podtlakovych hadiciek
aj ked boli moje pôvodne hadicky este zachovale pre istotu som si zohnal festo a vsetko to pomenil. ma to niekto na aute takto? teraz ked som to robil som sa kusok zamyslal nad tym ako ten plast bude reagovat na teplo, k podtlakovej banke som radsej dal taky 4cm kusok pôvodnej hadicky ktoru som nadpojil festo hadickou lebo som sa bal ze ked sa banka zohreje, plast povoli a zacne si to prisavat vzduch. co myslite bude to takto spolahlive alebo mam radsej kupit pôvodne opletene hadicky nove?

O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
- lucky.jack
- Přispěvovatel
Měl jsem tam taky tyhle modrý plastový, ale nakonec jsem koupil origo hadičky ze Škodovky a dal je tam. Nějak jsem tomu plastu nevěřil. Záleží hodně na montáži. Někdo říká že stačí dát do horký vody a natáhnout, někdo horkovzduškou nahřát, ale když ji blbě nahřeješ a nasadíš tak je v řiti a už s ní nic nenaděláš.
- gabo00000
- Aktivista
nic som nenahrieval, vsetko som natlacil az na doraz za izbovej teploty a s trochou namahy...aj ja sa trochu bojim, ale zas ani guma nie je bohvie co...
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
-
- Sběrač informací
v bývale práci jsem s těma hadičkama dělal denodenně a pokud se primo nepropali tak jsou skoro " nesmrtelne " pokud mas strach že kdyz se zahřejou a budou ti přisávat vzduch tak jsem na konci stahni tenkou eskapaskou a mas po problemu
Octa 1 rok 2000 AHF , puky TT, KAT off, EGR off, jinak serie , turbo by RRauto
- gabo00000
- Aktivista
akurat ze eskapaska na 6mm je celkom pruser...ale mozno sa najde...doma som nemal. inac aj u nas v robote su festo hadicky vsade na pneumatike a zvladaju to v pohode ale ktovie ako to bude fungovat v aute. zatial OK, uvidi sa co bude dalej...
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
http://race.dieselpower.cz/Produkty/pro ... hp#podtlak
napiš jim...na které auto se jedná a oni ti poradí jaký průměr a kolik m.
napiš jim...na které auto se jedná a oni ti poradí jaký průměr a kolik m.