330d nekdy nechce naskocit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
330d nekdy nechce naskocit
Ahoj potrebuju poradit zaclo mi to blbnou rozsicuje semi zhaveni jak se rozsviti tak nejde natocit ale po chvylce se to chytne zhasne a startuje porad za den se mi to stane trebas 2 ale vcera to takle zacalo zase delat tak po chvylce to zhaslo naskocil ale uz sviti porad zhaveni cim by to mohlo bejt slysel jsem ze to muze delat vstrikovani ridici hlavni strik to asi neni jinak by to uz nechytlo dnes jdu na diagnostiku tak jsem zvedavej co to bude
moje skype je Mira.B.M.W
Re: 330d nekdy nechce naskocit
tak pak pisni vcem byl problems juu dikMIR.B.M.W píše:Ahoj potrebuju poradit zaclo mi to blbnou rozsicuje semi zhaveni jak se rozsviti tak nejde natocit ale po chvylce se to chytne zhasne a startuje porad za den se mi to stane trebas 2 ale vcera to takle zacalo zase delat tak po chvylce to zhaslo naskocil ale uz sviti porad zhaveni cim by to mohlo bejt slysel jsem ze to muze delat vstrikovani ridici hlavni strik to asi neni jinak by to uz nechytlo dnes jdu na diagnostiku tak jsem zvedavej co to bude
cave

SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
diagnostika ukazuje ze je v haji cidlo otacek tak v pondely du na vrakac siho pujcit a uvidim co bude dal ale zmena je ta ze auto jede odost lip nez jelo i kdyz se to nekdy vypne a po chvylce zapne proste zarazi hned do sedacek mam chip uz na 160kw jede ted lip nez e-60...530d
moje skype je Mira.B.M.W
držim palce aby jsi to pořešil všechno ... a aby jsi mi pak mohl poradit popřípaděMIR.B.M.W píše:diagnostika ukazuje ze je v haji cidlo otacek tak v pondely du na vrakac siho pujcit a uvidim co bude dal ale zmena je ta ze auto jede odost lip nez jelo i kdyz se to nekdy vypne a po chvylce zapne proste zarazi hned do sedacek mam chip uz na 160kw jede ted lip nez e-60...530d

milan_e46 píše:držim palce aby jsi to pořešil všechno ... a aby jsi mi pak mohl poradit popřípaděMIR.B.M.W píše:diagnostika ukazuje ze je v haji cidlo otacek tak v pondely du na vrakac siho pujcit a uvidim co bude dal ale zmena je ta ze auto jede odost lip nez jelo i kdyz se to nekdy vypne a po chvylce zapne proste zarazi hned do sedacek mam chip uz na 160kw jede ted lip nez e-60...530d![]()
![]()
![]()
[/quote
to je na sto pro cidlo otacek me uz blbne co jsem to koupil proto mi svitila porad kontrolka na rucni brzdu a nesel tempomat to vymenim a bude po zavade]
moje skype je Mira.B.M.W
MIR.B.M.W píše:GRATULUJImilan_e46 píše:držim palce aby jsi to pořešil všechno ... a aby jsi mi pak mohl poradit popřípaděMIR.B.M.W píše:diagnostika ukazuje ze je v haji cidlo otacek tak v pondely du na vrakac siho pujcit a uvidim co bude dal ale zmena je ta ze auto jede odost lip nez jelo i kdyz se to nekdy vypne a po chvylce zapne proste zarazi hned do sedacek mam chip uz na 160kw jede ted lip nez e-60...530d![]()
![]()
![]()
[/quote
to je na sto pro cidlo otacek me uz blbne co jsem to koupil proto mi svitila porad kontrolka na rucni brzdu a nesel tempomat to vymenim a bude po zavade]
A DIK ZA MOZNEJ TYP ZAVADY ZA VSECHNY TO BY MNE SKUTECNE NENAPADLO
CAVE
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF