330d nekdy nechce naskocit

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
MIR.B.M.W
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

330d nekdy nechce naskocit

Příspěvek od MIR.B.M.W »

Ahoj potrebuju poradit zaclo mi to blbnou rozsicuje semi zhaveni jak se rozsviti tak nejde natocit ale po chvylce se to chytne zhasne a startuje porad za den se mi to stane trebas 2 ale vcera to takle zacalo zase delat tak po chvylce to zhaslo naskocil ale uz sviti porad zhaveni cim by to mohlo bejt slysel jsem ze to muze delat vstrikovani ridici hlavni strik to asi neni jinak by to uz nechytlo dnes jdu na diagnostiku tak jsem zvedavej co to bude
moje skype je Mira.B.M.W
cavediver
Přispěvovatel

Re: 330d nekdy nechce naskocit

Příspěvek od cavediver »

MIR.B.M.W píše:Ahoj potrebuju poradit zaclo mi to blbnou rozsicuje semi zhaveni jak se rozsviti tak nejde natocit ale po chvylce se to chytne zhasne a startuje porad za den se mi to stane trebas 2 ale vcera to takle zacalo zase delat tak po chvylce to zhaslo naskocil ale uz sviti porad zhaveni cim by to mohlo bejt slysel jsem ze to muze delat vstrikovani ridici hlavni strik to asi neni jinak by to uz nechytlo dnes jdu na diagnostiku tak jsem zvedavej co to bude
tak pak pisni vcem byl problems juu dik

cave :)
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

to klidne muže delat čidlo otaček
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
Sonic
Přispěvovatel

Příspěvek od Sonic »

Bez diagnostiky ti nikdo nic nepoví. Todle je Common rail. Žádnej řídící vstřik to nemá... :)
BMW E46 320d 110Kw-Chip 185HP, EGR Off
milan_e46
Sběrač informací

Příspěvek od milan_e46 »

to jsem zvedavej co to bude... mam taky 330d ale asi ne tak v pi-i ... aspon zatim :D :D :D
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

to neni v p... to jse muže stat na jakymkoli motoru
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

diagnostika ukazuje ze je v haji cidlo otacek tak v pondely du na vrakac siho pujcit a uvidim co bude dal ale zmena je ta ze auto jede odost lip nez jelo i kdyz se to nekdy vypne a po chvylce zapne proste zarazi hned do sedacek mam chip uz na 160kw jede ted lip nez e-60...530d
moje skype je Mira.B.M.W
milan_e46
Sběrač informací

Příspěvek od milan_e46 »

MIR.B.M.W píše:diagnostika ukazuje ze je v haji cidlo otacek tak v pondely du na vrakac siho pujcit a uvidim co bude dal ale zmena je ta ze auto jede odost lip nez jelo i kdyz se to nekdy vypne a po chvylce zapne proste zarazi hned do sedacek mam chip uz na 160kw jede ted lip nez e-60...530d
držim palce aby jsi to pořešil všechno ... a aby jsi mi pak mohl poradit popřípadě :) :) ;) ;)
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

milan_e46 píše:
MIR.B.M.W píše:diagnostika ukazuje ze je v haji cidlo otacek tak v pondely du na vrakac siho pujcit a uvidim co bude dal ale zmena je ta ze auto jede odost lip nez jelo i kdyz se to nekdy vypne a po chvylce zapne proste zarazi hned do sedacek mam chip uz na 160kw jede ted lip nez e-60...530d
držim palce aby jsi to pořešil všechno ... a aby jsi mi pak mohl poradit popřípadě :) :) ;) ;)[/quote

to je na sto pro cidlo otacek me uz blbne co jsem to koupil proto mi svitila porad kontrolka na rucni brzdu a nesel tempomat to vymenim a bude po zavade]
moje skype je Mira.B.M.W
cavediver
Přispěvovatel

Příspěvek od cavediver »

MIR.B.M.W píše:
milan_e46 píše:
držim palce aby jsi to pořešil všechno ... a aby jsi mi pak mohl poradit popřípadě :) :) ;) ;)[/quote

to je na sto pro cidlo otacek me uz blbne co jsem to koupil proto mi svitila porad kontrolka na rucni brzdu a nesel tempomat to vymenim a bude po zavade]
GRATULUJI
A DIK ZA MOZNEJ TYP ZAVADY ZA VSECHNY TO BY MNE SKUTECNE NENAPADLO
CAVE
SEAT Model ALHAMBRA (7V8, 7V9)1.9 TDI Pd [AUY]85 kW 115 PS objem1896 ccm 12/2002 - 7-místné Stylance Luxus,, EGR-OFF
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

tak to nebylo cidlo ale vypadly relatko jak je u motor primo u ridice ale kdyz je to zaple to rele tak to tak nejede ale cidlo otacké stejna musim vymenit je v haji uz ho mam jen ho nasadit az bude hezky
moje skype je Mira.B.M.W
Odpovědět

Zpět na „BMW“