co to může být??? starty TDi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
maiello
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

co to může být??? starty TDi

Příspěvek od maiello »

http://auto.bazos.cz/inzerat/9055647/Sp ... I--PD-.php

By mě zajímalo co kdo vymyslel? za ty peníze??? neni nejjednoduší nastavit ve vagu vetší startovací dávku?
nebo že by přižhavení za tepla??? každopádně nevim co to je ale je mnoho lepších řešení.

Prosím odborníky o názor jak tento problém nejlépe vychytat. Taky mi TDi huř za tepla chytá ale až bude chvilka zkusim si pohrát se startovací dávkou nebo mam zkusit koupit onu věc???
feras
Přispěvovatel

Příspěvek od feras »

na tomto fore je X X X tychto tem..citaj
aj fordy su auta......
ked NEVLADZES, NEROB!!!
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Relé s odporem a pár drátkama za 1500...By mne zajímalo kolik lidí bude tak blbých a koupí to za tu cenu.Ale asi hodně.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Když jsem dneska viděl starter, jaké měl vůle a přesto ráno startoval..ale za tepla to byla lemra./oprava výměnou/.Teď to zamrská a motor chytne...
nepropadat panice...
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Tomas6 píše:Relé s odporem a pár drátkama za 1500...By mne zajímalo kolik lidí bude tak blbých a koupí to za tu cenu.Ale asi hodně.
Myslím, že těch lidí bude spousta, né každej ví, že je to řešení za pár korun a ještě mu budou vděční, že jim to "opravil" (LOL) ...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
lucky.jack
Přispěvovatel

Příspěvek od lucky.jack »

Nedalo mi to a zeptal jsem se...
Takže je to údajně úprava SW v ECU. Za 1500,- mi to přijde levný, ale jestli to není na úkor kvality...jen jestli tam nešoupne relátko a je vyděláno (crazy)
http://www.eshop-rychle.cz/diagnostika-cz
maiello
Přispěvovatel

Příspěvek od maiello »

Jenže pán tam nepíše ani o repasi startéru ani o SW úpravě, ale že je to nějaké zařízení, které nabízí a i namontuje.

Ať je to relé na přižhavení nebo cokoliv přijde mi to trochu drahé. vždy mi u Tdi pomohlo zvednout startovací dávku a GO startéru. za předpokladu že je ostatní v dobré kondici. A pokud je to herka vyjetá tak nějaké přižhavení je na nic. a stejně ji časem čeká GO čerpadla, kroužky nebo tak vůbec.
Proto mě zajímalo co to tak může být když to většinou spraví start dávka a oprava startéru. To první je za pár minut a skoro zadarmo a startér pokud je načatej stejně brzy chcípne a usí se udělat
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

maiello píše:Jenže pán tam nepíše ani o repasi startéru ani o SW úpravě, ale že je to nějaké zařízení, které nabízí a i namontuje.

Ať je to relé na přižhavení nebo cokoliv přijde mi to trochu drahé. vždy mi u Tdi pomohlo zvednout startovací dávku a GO startéru. za předpokladu že je ostatní v dobré kondici. A pokud je to herka vyjetá tak nějaké přižhavení je na nic. a stejně ji časem čeká GO čerpadla, kroužky nebo tak vůbec.
Proto mě zajímalo co to tak může být když to většinou spraví start dávka a oprava startéru. To první je za pár minut a skoro zadarmo a startér pokud je načatej stejně brzy chcípne a usí se udělat
Třeba je to nakej novej recept na teplý starty, nejspis tež nake oblbovatko. Musel bi to nekdo krubnout, u teh Pd pokud je mi znamo, nešla u vseh zvedat startovací davka, snad až u EDC 16.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“