Když v EGR ventilu, který má funkční jen chcípací klapku úplně zacpu díry egr na spojení s atmosférou to by nemělo ničemu vadit ne?
Jde mi o to, když ventil mírně pouští olej aby se olej třeba v komoře nehromadil a pak nestekl zpět do sání, nevíte někdo?
Tam je to těsněný tou membránou.Ta až by byla prasklá,poteče olej ven.Jestli je EGR off a byl funkční,dobrý,je to zbytečný zadělávat.Ale jestli nemáš nic jiného na práci,můžeš je zaslepit.Ale nikdy už EGR nebude chodit.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
ahoj mam takovej problem mam egf off ale prosakuje mi olej a to docela hodne už jsem to nekolikrát přeslepoval a pokaždé jsem vytáhnul promáčklej plech a jakoby tam byl moooc velkej tlak a tu ucpávku ničil
Octavia 2 1.9 77KW TDI 4x4 hybrid turbo TSB 180 Fratelli bosio 1043 kat off egr off odladěno na 138kw a 420 Nm
Fulltank píše:mi nerikej, ze ti to protlaci dulek do 0,5 pozink
do některého čínského blatníku když zatlačíš palcem uděláš důlek, do mě drbl napodzim autobus a LP blatník jsem doslovně vyválel bez počkození laku flaškou od piva
Teď mám i kat off a dost mi odfukuje turbo po ubrání plynu jako blow-off...asi jak má turbo lehce větší otáčky a dřív dosáhne plnícího požadavku, tak to pak pěkně odfoukne