Prosím o pomoc-sundání hlavy BKD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosím o pomoc-sundání hlavy BKD
Potřebuju radu.Jak drží hlava motoru u vaček?Jedná se mi o ten plast.Pod ozubenýmy kolama vaček jsou šrouby na které se nemohu dostat.Sundavá se ten plast,nebo to není potřeba a jde to vyndat i s ním?A pokud se sundavá mají vačky klínek,nebo jsou jen na kuželu.Děkuju.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
musíš udělat rozvody celé seřídit nějak to jen ošmárnout asi dost dobře nepujde jinak je to sázka do loterie a asi naPetas1978 píše:toho jsem se bál.Dotažený je to jak sviňa.Takže musím opět sundat i držák motoru co.?To mám vážně radost.Děkuju.pokornasek.pepan píše:kola vacky musis stahnou(jsou na kuzelu s pevnym klinkem),potom teprve povolis ten plast co je pod kolama

Pokud je tam klínek tak se vaček nebojím.A rozvody už mám taky naténovaný a byl jsem pokaždé přes Vag na vačkách s předvstřikem na nule.Měl jsem strach,že jsou vačky jen na konusu-to bych byl s nastavováním v pr....slovacek.milos píše:musíš udělat rozvody celé seřídit nějak to jen ošmárnout asi dost dobře nepujde jinak je to sázka do loterie a asi naPetas1978 píše:toho jsem se bál.Dotažený je to jak sviňa.Takže musím opět sundat i držák motoru co.?To mám vážně radost.Děkuju.pokornasek.pepan píše:kola vacky musis stahnou(jsou na kuzelu s pevnym klinkem),potom teprve povolis ten plast co je pod kolamamašli
Přece za to nebudu platit.se v motorech hrabu od plenekslovacek.milos píše:odšoubuješ kola stáhneš středy hlavu vysuneš do boku,
mě by jen zajímalo jak motor poskládáš, je potřeba přípravky, postup, je tam spoustu momentů + stupně, odvahu mášmiloš

-
- Aktivista
jestli nemas pripravky tak to udelas taky... taky sem je nemel a delal sem to nekolikrat... kliku si dej na rysku na remenici,dva koliky do vacky 5mm kulatinka,obycejnym kuko stahovakem stahnes unasece na vacce. sundas ji vpohode...
jenom si pri montazi dej pozor na rost kterym stahujes vacky k hlave...je na to spesl pripravek,udelas to i bez nej ale musis opravdu po malinkejch kouskach stahovat s rozumem a do krize...
kdyz to delas jen ojedinele tak se to da ale ja to delam tak 2x do mesice koupil sem si celou sadu pripravku na tyhle hlavy,cena v univeru 12000kč
rost na vacky,vytahovak a usazovac vstrikovacu,paka na nandani a vyndani ventilu,stahovak na unasece vacek+ tam byli nejake drobnosti jako pripravky na nandani gumicek vstrikovacu ,kartacek na cisteni atd...
pripravky na rozvody ma jinak snad kazdej je to par korun...
jenom si pri montazi dej pozor na rost kterym stahujes vacky k hlave...je na to spesl pripravek,udelas to i bez nej ale musis opravdu po malinkejch kouskach stahovat s rozumem a do krize...
kdyz to delas jen ojedinele tak se to da ale ja to delam tak 2x do mesice koupil sem si celou sadu pripravku na tyhle hlavy,cena v univeru 12000kč
rost na vacky,vytahovak a usazovac vstrikovacu,paka na nandani a vyndani ventilu,stahovak na unasece vacek+ tam byli nejake drobnosti jako pripravky na nandani gumicek vstrikovacu ,kartacek na cisteni atd...
pripravky na rozvody ma jinak snad kazdej je to par korun...
Moc děkuju za cenné rady.Snad to zmáknu.Myslím si,že poleno nejsem a zatím jsem na autě nic neposral,ale všecko je jednou poprvýpokornasek.pepan píše:jestli nemas pripravky tak to udelas taky... taky sem je nemel a delal sem to nekolikrat... kliku si dej na rysku na remenici,dva koliky do vacky 5mm kulatinka,obycejnym kuko stahovakem stahnes unasece na vacce. sundas ji vpohode...