Dotykový immobilizér
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Dotykový immobilizér
Zdravím, asi to sem nepatří, ale nevíte někdo jak se dá přizpůsobit čip od immobilizéru co vypadá jako plocha kulatá baterka do hodinek a před startem se přiloží do takového kulatého pouzdra na palubce?? někde jsem ho ztratil a sehnal jsem si jiný ale nevím jak to zprovoznit , Díky
Re: Dotykový immobilizér
Nemáš to náhodou DALLAS. Je to čip, který se přečte po seriové lince.karel polacek píše:Zdravím, asi to sem nepatří, ale nevíte někdo jak se dá přizpůsobit čip od immobilizéru co vypadá jako plocha kulatá baterka do hodinek a před startem se přiloží do takového kulatého pouzdra na palubce?? někde jsem ho ztratil a sehnal jsem si jiný ale nevím jak to zprovoznit , Díky
-
- Přispěvovatel
Re: Dotykový immobilizér
To nevím,je to prostě jakoby plochá kulatá baterka velikosti koruny prilepaná na plastový držáček,který se dá na klíčemaja19 píše:Nemáš to náhodou DALLAS. Je to čip, který se přečte po seriové lince.karel polacek píše:Zdravím, asi to sem nepatří, ale nevíte někdo jak se dá přizpůsobit čip od immobilizéru co vypadá jako plocha kulatá baterka do hodinek a před startem se přiloží do takového kulatého pouzdra na palubce?? někde jsem ho ztratil a sehnal jsem si jiný ale nevím jak to zprovoznit , Díky