s jakým autem tahat platak?

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
MagicMisel
Nováček
Odpovědi: 0

s jakým autem tahat platak?

Příspěvek od MagicMisel »

zdarec chlapy!nevite z jakym autem by bylo nejlepsi tahat platak?tak do 200 000kč!popripade s jakym autem ste tahali platak a jake mate zkusenosti!díky
kadett
Přispěvovatel

Příspěvek od kadett »

Záleží taky na tom jestli to auto chceš využít i na něco jinýho.Jestli ti jde jenom o tahání aut tak si kup nějakou starší odtahovku.
Jinak jako takovej univerzál je myslím ideální SUV s naftákem,off-road už je zbytečně velkej třeba do města a na dálnice taky nic moc,a malej osobák bude dostávat s platákem na prdel...
Zkusil bych třeba nějakýho Nissana-třeba Terano- nebo Subaru...výběr je velkej!
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Hlavně aby to jelo naložený 150 :D
Tel:776005385 Nový Bor
Bageta
Přispěvovatel

Příspěvek od Bageta »

Nebo 250 (LOL)
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

Dá se tahat s čimkoliv,třeba starý Mondeo 1,8 16V - fakt sranda.ideální hledat něco co má tažný na rámu ne na kastli,at se to tak nekroutí.moje volba by byla Patrol D nebo Pajero D,můj názor,nikomu nevnucuji.ciao
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

No patrol je nezmar,ale je to síla živit/15L.Chce to rovnou plato na 2auta aby se ta cesta vyplatila.Na plato 2t je nejideálnější dodávka s krátkou a nízkou zádí,čím je zaručena dobrá stabilita vleku.Nejlépe VW T4.Nejede bez problémů pul mega.Transit,dukato-dost poruchové.Všechny off-roady jsou moc vysoké a pak na dálnici velice nestabilní.O spotřebě ani nemluvím.
Osobáky tipu mondeo,octávia,omega,atd.bych doporučil jen opravdovým dobrodruhům/nízká pohot.hmotnost,špatné brzdy/.Až totiž s takovým autem pojedou s kopce a budou muset náhle brzdit tak je ten naloženej vlek odstrká hezky do škarpy.A pak je vyděláno. :D Ale někteří mají adrenalin rádi.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Predator
Přispěvovatel

Příspěvek od Predator »

Na kratky odtahy je dobrej Citroen XM - nenarocnej drzak za par korun - dnes
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Predator píše:Na kratky odtahy je dobrej Citroen XM - nenarocnej drzak za par korun - dnes
XMko? Hmm, to tak jedine v kombiku, kdyby sis ten platak schovavat na noc do kufru. :) Vzheldem k me zkusenosti s brzdama v XM nic tezsiho nez detskej kocarek.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
rada
Přispěvovatel

Příspěvek od rada »

Zdravim, at si rika kdo chce co chce na vleky je nejlepsi dodavka. Ja jsem priznivcem vozidel MB Sprinter a maximalni spokojenost a vlezes se i do 200.000kc. (rofl)
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

prvni co by me zajimalo, tak jakou hmotnost to auto muze tahnout, osobaky typu Mondeo 1,8 maj tak 1500 kg max,a v dnesni dobe jsou za pretizeni pekny flastry. Tahal jsem podval za Fronterou, trochu vyssi spotreba, zadnej zavodnik, musel jsem si kvuli tomu dodelat "C" a "E", ale zase delnik. Idealni je dodavka...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“