Zdarec, potřebuju radu od odborníků. Dostal se ke mně tenhle otáčkoměr ze starého Golfa (viz. foto) a přemýšlím, že bych ho použil. Akorát nevím jak ho zapojit. Dneska jsem ho zkoušel zapojit místo otáčkoměru z favoritu (na G jsem normálně přivedl impulzy z indučky) a otáčkoměr ukazoval na volnoběh cca 200ot/min a při plném plynu cca 1000ot/min. Nevíte čím to mohlo být? Jak by to mělo být správně zapojené? Díky za každou radu!
JiříHB píše:Zdarec, potřebuju radu od odborníků. Dostal se ke mně tenhle otáčkoměr ze starého Golfa (viz. foto) a přemýšlím, že bych ho použil. Akorát nevím jak ho zapojit. Dneska jsem ho zkoušel zapojit místo otáčkoměru z favoritu (na G jsem normálně přivedl impulzy z indučky) a otáčkoměr ukazoval na volnoběh cca 200ot/min a při plném plynu cca 1000ot/min. Nevíte čím to mohlo být? Jak by to mělo být správně zapojené? Díky za každou radu!
Tak jak to tam mas označený, jinak to nejde, + = proud po kličku (15) G = signal s inducky (1) a kostra= minus.
JiříHB píše:Napadlo mě, jestli ten golf nebral signál z nějakého snímače otáček...Nebo že by byl otáčkoměr špatnej...? Proč by jinak ukazoval takové malé otáčky?
No bezpečně to poznaš na Š120 , ve Fačku zas tak obycejn civka nejni, je možný že je KO. Mam asi dva ze 120.
JiříHB píše:Napadlo mě, jestli ten golf nebral signál z nějakého snímače otáček...Nebo že by byl otáčkoměr špatnej...? Proč by jinak ukazoval takové malé otáčky?
Je tam napsanej frq. rozsah,z rozdělovače to určitě nebude.
Alternátor?
Je tam napsanej frq. rozsah,z rozdělovače to určitě nebude.
Alternátor?[/quote]
Taky mě to napadlo. Takže myslíš, že po zapojení na alternátor s vývodem na otáčkoměr by to mohlo fungovat? Nebo jsou ještě alternátory s různými frekvenčními rozsahy? Tohle je pro mě fakt španělská vesnice...