Dobrý den.Dnes jsem montoval fungl nové výbojky Philips D2S.Po montáži jedna problikne a zůstane zhasnutá.Pořádně se rozsvítí až na druhý,třetí pokus.Jak jsem tam měl staré tak vše fungovalo super.Měl někdo stejný problém, nevím zda je problém ve výbojce,nebo někdo jinde.Přijde mi,že je načlá nějak ta výbojka.Fakt to nechápu.Jak se rožne,tak po zhasnutí jde rožnout hned na poprvé.Jak auto chvilku stoji a rožnu světa po delší době tak to zase nerožnu na první pokus.Nevíte kde může být zakopaný pes?
Teď jsem to byl protáhnout a výbojka chytla na prvnbí brnknutí?No nechám to schladnout a za pul hodinky to půjdu zkusit znovu.Pokud to bude zase blbnout tak je zkusím prohoti fakt nechápu kde je zakopaný pes.
Tak jsem ráno jel a světlo ser mi nepodařilo nakopnout.Vždy jen blikne a hned zhasne.Zkjoušel jsem to asi 10 krát a potom jsem se na to vyprdl.Tak fakt nechápu zda je problém ve výbojce či startéru.Ale před výměnou výbojek bylo vše O.k.
Zrovna se chystám do garaže rozebrat zase celý předek a přehodit výbojku.Pokud to bude dělat u druhého světla,tak je jasná vada ve výbojce a budu to řešit.Jediný problém je,že ji mám kupiovanou přes internet.
Tak jsem to přehidil a fungují obě dvě.Nechám to odpočinout a zkusím to později.Fakt mi to nejde na rozum.Před demontáží jsem to skoušel zapnout a zase bliklla a hned zhasla.Jak jsem je prohodil mezi sebou,tak na poprvé v pohodě.Zkusím to tak za hodinku zase rožnout a uvidíme.Nějak tomu nemůž věřit kde je problem.
Tak chyba je ve výbojce hodil jsem ji do jiného světla a dělá to samé.Alespoň vím,že ve starteru to není.A to jsem si říkal objednám originální díl Philips D2S a je to stejně v hajzlu.Nic dám si čelovku a budu jezdit s čelovkou )