Oprava převodovky HDV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bluestorm
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Oprava převodovky HDV

Příspěvek od bluestorm »

Zdarec, měl bych převodovku z Octavie 2, je to 6q s označ. HDV. Je na ni vyběhanej hliník na obalu a ložisko hřídele prokluzuje a hejbe se do stran. Našel by se někdo z Brna a okolí, kdo by to byl schopen dobře a za solidní cenu zpravit?

Co sem se ptal ve dvou radoby opraven tady v Brně co sem našel na netu, tak mě řekli že mám vyměnit obal, ale to trochu finančně jinde než samotná oprava např. vyvložkovat atd...
slovacek.milos
Aktivista

Re: Oprava převodovky HDV

Příspěvek od slovacek.milos »

bluestorm píše:Zdarec, měl bych převodovku z Octavie 2, je to 6q s označ. HDV. Je na ni vyběhanej hliník na obalu a ložisko hřídele prokluzuje a hejbe se do stran. Našel by se někdo z Brna a okolí, kdo by to byl schopen dobře a za solidní cenu zpravit?

Co sem se ptal ve dvou radoby opraven tady v Brně co sem našel na netu, tak mě řekli že mám vyměnit obal, ale to trochu finančně jinde než samotná oprava např. vyvložkovat atd...
třeba se ti přihlísí borec z prahy kolem pětky to dělá mám někde kontakt ale nechce se mi hledat
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

tak bluestorm obidve prevodovky opravené akurát žena slovensku a to v trnave.... nech slúžia...
Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

lukas6666 píše:tak bluestorm obidve prevodovky opravené akurát žena slovensku a to v trnave.... nech slúžia...
co kerá žena v trnavě sůložila :?
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

slovacek.milos píše:
lukas6666 píše:tak bluestorm obidve prevodovky opravené akurát žena slovensku a to v trnave.... nech slúžia...
co kerá žena v trnavě sůložila :?
až na medzeru a už je zmätok ŽE NA (LOL)
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
bluestorm
Přispěvovatel

Příspěvek od bluestorm »

Bohužel žádná souložící žena jako bonus nebyla... (LOL)
marhan
Přispěvovatel

Příspěvek od marhan »

Trosku OT... Taky mi to houkne pri zarazovani petky - pod plastovym vickem ve skrini se mi samozrejme protaci lozisko... Psal mi p. Sixta, ze pricina uvolneni loziska neni v prevodovce, ale ve spojce, coz moc nechapu... Podrobnosti pry sdeli primo u nej. Tak jsem zvedavej...
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

marhan píše:Trosku OT... Taky mi to houkne pri zarazovani petky - pod plastovym vickem ve skrini se mi samozrejme protaci lozisko... Psal mi p. Sixta, ze pricina uvolneni loziska neni v prevodovce, ale ve spojce, coz moc nechapu... Podrobnosti pry sdeli primo u nej. Tak jsem zvedavej...
o kúsok dole máš všetko rozpísané.... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=49034
Morfeus
Sběrač informací

Příspěvek od Morfeus »

Lukáše z Trnavy mohu doporučit, od pátku patřím mezi jeho spokojené zákazníky. Vůle předlohové hřídele vymezena na počkání ;)

Marhan: Stejné symptomy jsem měl já na svém 6q - houknutí při zařazení pětky.
marhan
Přispěvovatel

Příspěvek od marhan »

Morfeus píše:Lukáše z Trnavy mohu doporučit, od pátku patřím mezi jeho spokojené zákazníky. Vůle předlohové hřídele vymezena na počkání ;)

Marhan: Stejné symptomy jsem měl já na svém 6q - houknutí při zařazení pětky.
Jestli to dobre chapu, tak se vymezi predlohova hridel a prestanou se "brousit zuby" (prestane to houkat) ale to lozisko se ti tam bude protacet porad nebo ne??
octavia.TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od octavia.TDI »

ne je to na ho... ,vymezením nic nespravíš je to jen takova nouzovka...
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

octavia.TDI píše:ne je to na ho... ,vymezením nic nespravíš je to jen takova nouzovka...
nouzovka.... no taxi v Trnave na sharane ma spokojne nabehane 70 000 km a to podotýkam že v meste. ked nouzovka tak asi taká že je na čase začat sa obzerať po druhej prevodovke a to je ťažké zohnať v tom spústu vymlatených prevodoviek čo predávajú.... nech vám služia...
Spectre868
Přispěvovatel

Příspěvek od Spectre868 »

Možno OT, ale skúsim dotaz....na vyšších kvaltoch mi celkom dosť vibruje prevodovka, je to 96kW AVF Passat FWD, ale prevodovka je 5-kvalt. Podozrenie bolo na zotrvák(už tiež končil), vibrácie sa objavujú iba v otáčkach 1800-2400 pri plnom krúťáku, ale po výmene zotrváku ostávajú. Čo by to mohlo byť ešte?
lukas6666
Přispěvovatel

Příspěvek od lukas6666 »

žeby silentbloky??? na passat 2003 to robili silentbloky akurát že automat.... skontrolovať...
michal600
Přispěvovatel

Příspěvek od michal600 »

dej to Sixtovi do Mladé Boleslavi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“