Oprava převodovky HDV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oprava převodovky HDV
Zdarec, měl bych převodovku z Octavie 2, je to 6q s označ. HDV. Je na ni vyběhanej hliník na obalu a ložisko hřídele prokluzuje a hejbe se do stran. Našel by se někdo z Brna a okolí, kdo by to byl schopen dobře a za solidní cenu zpravit?
Co sem se ptal ve dvou radoby opraven tady v Brně co sem našel na netu, tak mě řekli že mám vyměnit obal, ale to trochu finančně jinde než samotná oprava např. vyvložkovat atd...
Co sem se ptal ve dvou radoby opraven tady v Brně co sem našel na netu, tak mě řekli že mám vyměnit obal, ale to trochu finančně jinde než samotná oprava např. vyvložkovat atd...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Oprava převodovky HDV
třeba se ti přihlísí borec z prahy kolem pětky to dělá mám někde kontakt ale nechce se mi hledatbluestorm píše:Zdarec, měl bych převodovku z Octavie 2, je to 6q s označ. HDV. Je na ni vyběhanej hliník na obalu a ložisko hřídele prokluzuje a hejbe se do stran. Našel by se někdo z Brna a okolí, kdo by to byl schopen dobře a za solidní cenu zpravit?
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
až na medzeru a už je zmätok ŽE NAslovacek.milos píše:co kerá žena v trnavě sůložilalukas6666 píše:tak bluestorm obidve prevodovky opravené akurát žena slovensku a to v trnave.... nech slúžia...

Tepovanie, mechanika. UPDATE máp RNS COLUMBUS, VCDS, ODIS ENGINNERING
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
,chiptuning, uprava softwaru dsg, flash RJ motora, BCM, gateway a pod., servis klimatizacie a čistenie vozidiel ozónom
-
- Přispěvovatel
o kúsok dole máš všetko rozpísané.... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=49034marhan píše:Trosku OT... Taky mi to houkne pri zarazovani petky - pod plastovym vickem ve skrini se mi samozrejme protaci lozisko... Psal mi p. Sixta, ze pricina uvolneni loziska neni v prevodovce, ale ve spojce, coz moc nechapu... Podrobnosti pry sdeli primo u nej. Tak jsem zvedavej...
Jestli to dobre chapu, tak se vymezi predlohova hridel a prestanou se "brousit zuby" (prestane to houkat) ale to lozisko se ti tam bude protacet porad nebo ne??Morfeus píše:Lukáše z Trnavy mohu doporučit, od pátku patřím mezi jeho spokojené zákazníky. Vůle předlohové hřídele vymezena na počkání
Marhan: Stejné symptomy jsem měl já na svém 6q - houknutí při zařazení pětky.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
nouzovka.... no taxi v Trnave na sharane ma spokojne nabehane 70 000 km a to podotýkam že v meste. ked nouzovka tak asi taká že je na čase začat sa obzerať po druhej prevodovke a to je ťažké zohnať v tom spústu vymlatených prevodoviek čo predávajú.... nech vám služia...octavia.TDI píše:ne je to na ho... ,vymezením nic nespravíš je to jen takova nouzovka...
-
- Přispěvovatel
Možno OT, ale skúsim dotaz....na vyšších kvaltoch mi celkom dosť vibruje prevodovka, je to 96kW AVF Passat FWD, ale prevodovka je 5-kvalt. Podozrenie bolo na zotrvák(už tiež končil), vibrácie sa objavujú iba v otáčkach 1800-2400 pri plnom krúťáku, ale po výmene zotrváku ostávajú. Čo by to mohlo byť ešte?