Ideální předvstřik pro PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ideální předvstřik pro PD
Ahoj,
mám 1,9 TDI PD ARL 110 kW. Chtěl bych se s vámi poradit, jaké máte zkušenosti s nastavováním předvstřiku. Já mám totiš nastavenou vačku na hodnotu +6°. Je to hodně...já vím...někde někdo psal, že 6 stupňů je krajní hodnota. Jaký máte zkušenosti vy? Je opravdu ideální když je nastavna vačka na "nulu"? Jinak spotřeba se mi zdá dobrá, i startování ujde...Milan
mám 1,9 TDI PD ARL 110 kW. Chtěl bych se s vámi poradit, jaké máte zkušenosti s nastavováním předvstřiku. Já mám totiš nastavenou vačku na hodnotu +6°. Je to hodně...já vím...někde někdo psal, že 6 stupňů je krajní hodnota. Jaký máte zkušenosti vy? Je opravdu ideální když je nastavna vačka na "nulu"? Jinak spotřeba se mi zdá dobrá, i startování ujde...Milan
Pokud bys to u toho se šrouby nadoraz hodil o zub, tak to máš uprostřed... Ta oválná díra má velký rozsah.jericho-3 píše:Mě by zajímalo, když jsou 2 identické motory /např. AVB/a jeden má šrouby na vačce, např. ve středu podélných děr a druhý nadoraz /a není to o zub/ a mají nové řemeny a předvstřik na 0, čím to je..?
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
na audi A4 96kW som menil rozvod pred pol rokom, tato hodnotu som nastavil na 0 a skace do do -1,1 ale trasie motorom tak sporadicky na neutraly ma to daco s touto hodnotou?som si nepozrel aka tam bola pred rozobratim lebo som cital ze niektore auta nemaju nulu...daju sa skontrlovat dake hodnoty na vstrekovacoch lebo ked zatrasie ten motor mam taky pocit akoby vypadol motor na par stotin sekundy, a co ma zaraza je ze este aj vypise chybu synchronizacie vacky a kluky...
aj fordy su auta......
ked NEVLADZES, NEROB!!!
ked NEVLADZES, NEROB!!!
Vždy si dávám pozor a je mi jasné, že šrouby musí být"uprostřed",a to je od té doby, co s tím výrobci začali...Alle přivezl jsem auto a ten to měl u kraje a tak jsem schválně spočítal zuby a bylo to stejné...A stalo se mi, , že jsem sledoval obtisknuté šrouby s továrny, a po výměně řemenu a následné kontrole byly šrouby o dost jinde...Asi rozdíl v řemenech není až tak malý... 

nepropadat panice...