Passat 1.8T, B5 meranie zapalovacich cievok

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
deviltaz
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Passat 1.8T, B5 meranie zapalovacich cievok

Příspěvek od deviltaz »

chcem sa opýtať ,či mi vie niekto poradiť návod na meranie zapaľovacích cievok na Passate 1,8T -kod motora APU r.v.99.

vraj to ide merať cez VAG , len neviem ktorý konkrétny kanál sledovať a ani nejaké referenčné hodnoty.

ešte jedno ma zaujíma,keď odíde cievka ,zapíše sa do pamäte závad niečo?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já je vždy vyndám ven, vezmu měřák a všechny je proměřím..když nějaké má atypické hodnoty než ostatní, tak ji vyměním... :)
Je to zdlouhavější, ale zatím mi to fungovalo....samozřejmě horší je, když to dělá jen někdy nebo jen za tepla...Ale je trochu divné, že třeba u VW , Bmw odcházejí a u ARomeo/V6/ po 200000 km jsou původní /bosch/...
nepropadat panice...
sabikeuk1
Přispěvovatel

Re: Passat 1.8T, B5 meranie zapalovacich cievok

Příspěvek od sabikeuk1 »

deviltaz píše:chcem sa opýtať ,či mi vie niekto poradiť návod na meranie zapaľovacích cievok na Passate 1,8T -kod motora APU r.v.99.

vraj to ide merať cez VAG , len neviem ktorý konkrétny kanál sledovať a ani nejaké referenčné hodnoty.

ešte jedno ma zaujíma,keď odíde cievka ,zapíše sa do pamäte závad niečo?
su to kanaly 14,15,16 - sprav log za jazdy od 1800 do maxima - plny plyn - vo vysledkoch z merania hladas ci mas nejake vychylky (cisla)
AUDI TT 1.8 T QUATTRO 225bhp - predane :-(
AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav ;-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“