chcem sa opýtať ,či mi vie niekto poradiť návod na meranie zapaľovacích cievok na Passate 1,8T -kod motora APU r.v.99.
vraj to ide merať cez VAG , len neviem ktorý konkrétny kanál sledovať a ani nejaké referenčné hodnoty.
ešte jedno ma zaujíma,keď odíde cievka ,zapíše sa do pamäte závad niečo?
Passat 1.8T, B5 meranie zapalovacich cievok
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já je vždy vyndám ven, vezmu měřák a všechny je proměřím..když nějaké má atypické hodnoty než ostatní, tak ji vyměním...
Je to zdlouhavější, ale zatím mi to fungovalo....samozřejmě horší je, když to dělá jen někdy nebo jen za tepla...Ale je trochu divné, že třeba u VW , Bmw odcházejí a u ARomeo/V6/ po 200000 km jsou původní /bosch/...

Je to zdlouhavější, ale zatím mi to fungovalo....samozřejmě horší je, když to dělá jen někdy nebo jen za tepla...Ale je trochu divné, že třeba u VW , Bmw odcházejí a u ARomeo/V6/ po 200000 km jsou původní /bosch/...
nepropadat panice...
Re: Passat 1.8T, B5 meranie zapalovacich cievok
su to kanaly 14,15,16 - sprav log za jazdy od 1800 do maxima - plny plyn - vo vysledkoch z merania hladas ci mas nejake vychylky (cisla)deviltaz píše:chcem sa opýtať ,či mi vie niekto poradiť návod na meranie zapaľovacích cievok na Passate 1,8T -kod motora APU r.v.99.
vraj to ide merať cez VAG , len neviem ktorý konkrétny kanál sledovať a ani nejaké referenčné hodnoty.
ešte jedno ma zaujíma,keď odíde cievka ,zapíše sa do pamäte závad niečo?
AUDI TT 1.8 T QUATTRO 225bhp - predane 
AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav

AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav