Zkušenost s pneu WESTLAKE - Prosím rada
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zkušenost s pneu WESTLAKE - Prosím rada
Ahoj. Zná někdo tyto gumy a zkušenosti snima? Díky
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jo,170g závaží na jednom kole...co se ušetří na pneu,necháš v za závaží...loni tatík prorazil pneu na foresteru,tak jsem mu na dojetí do zimy koupil tyhle dvě,a už to nikdy neudělam 

VW CADDY IV 2.0 TDI 110KW ;VW CADDY III LIFE TDI 77KW (BLS)přes 350tis km ;RENAULT TRAFIC 2.0 Dci přes 530 tis km ;RENAULT MASTER 2006, 2.5 Dci přes 500 tis km
-
- Aktivista
kvalita pneu se lepší je to těžko říct, tefíš i na aušus, to mám jen z internetové teorie
moje zkušenosti se zimní vcelku dobré, závaží jsem dal normálka 3Og na jednu stranu, borci najeli 15OOO vypadají jak nové kolik ubylo nevím, prože nevím výšku nové gumy, bral jsem je v kelly, vpolovině zimy moc gum na výběr nebylo ani v barumce,
co čtu reference tak si půlka lidí stěžuje púlka spokojená, jí jsem spokojený cena malá službu to udělalo dobrou auta jezdili v zimě s přísvěsama
moje zkušenosti se zimní vcelku dobré, závaží jsem dal normálka 3Og na jednu stranu, borci najeli 15OOO vypadají jak nové kolik ubylo nevím, prože nevím výšku nové gumy, bral jsem je v kelly, vpolovině zimy moc gum na výběr nebylo ani v barumce,
co čtu reference tak si půlka lidí stěžuje púlka spokojená, jí jsem spokojený cena malá službu to udělalo dobrou auta jezdili v zimě s přísvěsama

v zimě přijel k nám do pneuservisu chlápek oloko 40 let, strašně si chválil savy že jepší gumy nejsou, hádal se že Nokian není jedna z nejlepších gum, měl felicii stejně jako já, tak jsem ho svezl, chlap zelejen, ale uznal že nokian je uplně jinde, že se dá jet 2x rychleji než na savách, pak z něj vylezlo že jezdí max. 70, tak od takových lidí co jezděj jako s hnojem a hodnotí pneu vubec neberu, na tom internetu např. na nejlevnejsipneu.cz jsem s borcem debatoval, a pak jsem mu ukazoval videa jak se auto chová v zatáčce na pneu od 3 výrobců, chlap nevěřil, že není možný aby Barum drželo líp než GoodYear. teď se to dělí na 3 skupiny gum a na asijský šumty krom Hankokuslovacek.milos píše:kvalita pneu se lepší je to těžko říct, tefíš i na aušus, to mám jen z internetové teorie
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

za 2OO drahý, nic proti, ale ty gumy jsou tak do lesa na zapálenídavidac píše:Ja mel letni a vic ani rana 1 hučely když jsme jeli na dovču naložení 2 mirna zatacka a piskali jak fena 3 na mokru jak na sankach mam je zute mužu ti je nechat 4ks za 1000 maji 5mm

GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

osobne si myslim, ze je vic dulezity v zime myslet mozkem nez kupovat posledni hajtech gumy za x penez, se kterejma muzu projizdet zatacku o deset kilometru rychlejc.
Dneska stejne vetsina lidi kouka na cenu nez na pocet "hvezdicek" v zaplacenejch testech.. Jestli ty gumy jsou za slusnej peniz a nejsi zadnej zavodnik klidne bych je zkusil
. V praci taky nazouvam noname pneu a lidi jezdej
Holt kdyz to budou slupky prodas je v bazaru
Dneska stejne vetsina lidi kouka na cenu nez na pocet "hvezdicek" v zaplacenejch testech.. Jestli ty gumy jsou za slusnej peniz a nejsi zadnej zavodnik klidne bych je zkusil

O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
není to o testech, je to o gumách, v německu dycky byli nejlepší německý gumy, ale druhý testy dopadli uplně jinakFulltank píše:osobne si myslim, ze je vic dulezity v zime myslet mozkem nez kupovat posledni hajtech gumy za x penez, se kterejma muzu projizdet zatacku o deset kilometru rychlejc.
Dneska stejne vetsina lidi kouka na cenu nez na pocet "hvezdicek" v zaplacenejch testech.. Jestli ty gumy jsou za slusnej peniz a nejsi zadnej zavodnik klidne bych je zkusil. V praci taky nazouvam noname pneu a lidi jezdej
![]()
jestli to bereš takhle s těma noname, tak si lidi nemusej kupovat zimáky vubec a odjezděj to na letních ne?

na co ti budou ty noname co nebudou držet vubec když pojedeš do kopce a nevyškrábeš se tam? neříkám že všechny noname jsou špatný, ale převážně je to jen obyčejná guma co nic nesnese a je ráda že dostala nějaký atest

jo, sry, myslel jsem testy co se uveřejňují na netu atd... ty zimní s letníma vredesteinama jsme dělali teď v zimě, věřím jen tomu co vidímFulltank píše:pises ze o testech to neni a pak mi uvedes nejakej priklad letni -zimni z testuto nechapu.
Zrovna ty matadorky mi prijdou jako slusna pneu za dobrej peniz![]()
ale jak sem psal hned na zacatku je to muj nazor

-
- Aktivista
takových zákazníků v tom našem motykovém kraji moc není, každý si rád připlatí ale když dojde k placení chtějí ten nejlevnější aušus do vinohrada stačídavidac píše:Nez nejaky drek tak radsi 200kc na kole připlatim a vim ze si na prvni zatacce nerozbiju tlamu a kolikrat muže clovek jet nejopatrnejs jak to jde a stane se ja ty dreky mel letni a vic ne to radsi jete barumky