Prevodovka DSG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Wool3r
- Sběrač informací
Prevodovka DSG
Caute vsetci,chcem sa opytat co znamena PRUVHA V MODULU MECHATRONIC. za vsetky info vopred dakujem
Re: Prevodovka DSG
PRUVHA to je co????Wool3r píše:Caute vsetci,chcem sa opytat co znamena PRUVHA V MODULU MECHATRONIC. za vsetky info vopred dakujem
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
Wool3r
- Sběrač informací
je to chyba ktoru mi vyhazduje diagnostika 18115 PRUVHA v modulu Mechatronic no a neviem co to je
take slovicko som este nepocul
ono predtym mi trosku trhala prevodovka pretoze mi slzel olej z prevodovky a bolo ho tam menej no olej som dolial vsetko je ok zatial len mi to vypisuje tuto chybu a nechcem ju podcenit,tak preto sa pytam ci to niekto neviete pretoze by to pomohlo mne a aj lludom na fore
este raz dakujem vsetkym znalcom DSG
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prevodovka DSG
jestli to neni blby preklad a melo to byt poruchalubomt píše:PRUVHA to je co????Wool3r píše:Caute vsetci,chcem sa opytat co znamena PRUVHA V MODULU MECHATRONIC. za vsetky info vopred dakujem
Drag Power
já ti ukážu jak jsem to vyřešil v nouzitech píše:Jo jo ,je to jen kus presne dlouhe trubky se zavitem a hadici a plni se spodem.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
Wool3r
- Sběrač informací
No je to 1.9 TDI VW Golf 5 DSG olej bol dolievany spodom so spec. pripravkom pri teplote zhruba 40°C malo by to byt v poriadku...len stale mi diagnostika vyhadzuje tu PRUVHU v modulu mechatronic je to sporadicka zavada ,popripade nejaky obrazok ako ta pruvha vyzera alebo opis...Dakujem vam chalani Ladas ,tech, chiptuning vase info si vazim a urcite aj vsetci na tomto fore pozdravujem Koca TDI a Misa VW
Chod do VW nech Ti nahraju do RJ prevodovky novy soft,potom adaptacia. Ak Ti to nepomoze, je mechatronika v keli. Da sa opravit.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR