swap ARL + 5q
vodou chladený hybrid by BH
špičky FB 1043
vyfuk 60mm nerez +koncoý tlmič
Sachs race
FMIC ibiza cupra 6L + custom sanie
soft by BH

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
ja som to riešil už min rok pri prvom čipe mi to bolo moc moc divne takisto aj braňovi, tak sme riešili že prečo asi pak ujko kuka na gumy (Toyo R1R) a reku ujko týmto to bude....subz3ro_tdi píše:Pekne.Len jednej veci nechapem.... tie velke vykonove straty na kolesach... 57ps je na Ibizu akosi kua moc
Ja mam na Octe 42ps (a to tam je 6q s velkou skrinou), Farky na Ibize dokonca iba 33ps. Zeby to bolo tym ARL spodkom?
Mozno opotrebovane loziska, len uvazujem, kazdopadne ja ako sa poznam by som to riesil, tebe to asi neva
To ani né, ale nenechám se tahat za nohuBH motor píše:zasa si chytry. vsetko vychadza zo serie. ked je seria pekna tak aj modifikacia je super. nieje to idealne lebo origo nebol idealny. Ale na motocome by to bolo uhladenejsie. pripustam
Peto, nic v zlom... ale zalistuj si par temat dozadu, tiez sa tam do neba vyspevoval jeden graf ktory (povedzme si to rovno) nejako nevycnieval z radu... takze myslim ze akakolvek kritika je v tomto pripade mimo misu, aj ked to nie je idealny priebeh, ale nepozname suvislosti... a ako hovori majitel, podstatne je ako sa to sprava na ceste, nie co z toho vylezie na brzdeIndi píše:Chlapi to si děláte srandu s tím plácáním BH po zádech??
Kdyby tu dal takový graf někdo z konkurence, tak ho za ten průběh ukřižujete.
Narovinu - na BH je to bída a pokles výkonu musí být za jízdy znát.