Turba od RRauto
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Zata S-line
- Přispěvovatel
Turba od RRauto
Zdravim mate nekdo zkusenosti s turby od tehle firmy?
http://www.rrauto.cz
Ja slysel jenom jeden nazor a to negativni,ze pry tu vyvazovacku ani nemaji ze turba od nich nedosahuji vykonu jake udavaji...Napr. turbo do 250 koni pry nafouka sotva 200...Dekuji za rady a nazory chtel bych kupovat turbo na motor ASZ fabie rs
Ja slysel jenom jeden nazor a to negativni,ze pry tu vyvazovacku ani nemaji ze turba od nich nedosahuji vykonu jake udavaji...Napr. turbo do 250 koni pry nafouka sotva 200...Dekuji za rady a nazory chtel bych kupovat turbo na motor ASZ fabie rs
-
petan.boss
- Přispěvovatel
Re: Turba od RRauto
Stačí si prohlédnout grafy z lazení turbodmychadel této virtuální firmy.Zata S-line píše:Zdravim mate nekdo zkusenosti s turby od tehle firmy?
Výkony uměle navýšené až o 25 PS, zvýšením teploty nasávaného vzduchu.
Turbo RR250 s tryskami na 300PS = 210PS trošku slabota o průběhu nemluvě.
Proklepni si adresu, já ji třeba nenašel v žádném vyhledávači
Nicméně by se měli vyjádřit klienti této firmy, kde třeba nakupovali, jestli v budově nebo na parkovišti.
Audi cab AVF 190kW/518Nm
Seat Alhambra 190PS/420Nm
Audi A4 3.0TDI Q 150kW/450Nm
Seat Alhambra 190PS/420Nm
Audi A4 3.0TDI Q 150kW/450Nm
Tady se zas někdo ztrapňujeIndi píše: Stačí si prohlédnout grafy z lazení turbodmychadel této virtuální firmy.
Proklepni si adresu, já ji třeba nenašel v žádném vyhledávači![]()
Nicméně by se měli vyjádřit klienti této firmy, kde třeba nakupovali, jestli v budově nebo na parkovišti.
kradení softu DP se profláklo, kampaň proti Drápkovi nevyšla a zapomněl jsem na poslední Tvou mega akci, že jsi našel mé jméno a příjmení v živnostenském rejstříku, čímž jsem předpokládal, že ses dostal na vyšší level v používání počítače
OMYL VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
ty aby sis kurva nepřisral......red snail píše:Tady se zas někdo ztrapňujeIndi píše: Stačí si prohlédnout grafy z lazení turbodmychadel této virtuální firmy.
Proklepni si adresu, já ji třeba nenašel v žádném vyhledávači![]()
Nicméně by se měli vyjádřit klienti této firmy, kde třeba nakupovali, jestli v budově nebo na parkovišti.kradení softu DP se profláklo, kampaň proti Drápkovi nevyšla a zapomněl jsem na poslední Tvou mega akci, že jsi našel mé jméno a příjmení v živnostenském rejstříku, čímž jsem předpokládal, že ses dostal na vyšší level v používání počítače
OMYL
takže teď se sereš do dalšího člověka
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun
no smoke,no fun
Tebe ještě neznám, ale asi jsi taky pěkný idiotjajic píše: ty aby sis kurva nepřisral......
posmíváš se nějaké úpravě, že to hulí, když Ti to hulí upe stejně a ještě si dáš do podpisu "NO SMOKE, NO FUN" VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
dobře......škrtnu podpis a dám si tam "popravil jsem pět turbín"?red snail píše:Tebe ještě neznám, ale asi jsi taky pěkný idiotjajic píše: ty aby sis kurva nepřisral......posmíváš se nějaké úpravě, že to hulí, když to hulí upe stejně a ještě si dáš do podpisu "NO SMOKE, NO FUN"
a neposmívám se.....jen mne nasralo,že jsem ve dne musel rozsvěcet mlhovky,kdyř jsem se v Ropici minul s jedním nejmenovaným.....
a idiota si nech od cesty.....nejsme rodina
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun
no smoke,no fun