jak sundat volant
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jak sundat volant
asi se me lidi vysmejet ale nejde mi sudnat 3 ramenej volant na golfu IV jsou tam dve diry zezadu to je jasny ale zaboha ikdyz koukam do nich pres zrcatko a jeste si svitim tak tam nevidim jestli tam je imnus tisicihran nebo co tam je kdyz sem tam sahal imbusem tak sem ho do toho ponoril asi 6cm a nci jako kdyby tam nic nebylo diyk za rady
- patrik.kloucek
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
u Fabky Octy atd jde jednoduše srovnat volant - sundat BAG, povolit tisícihran (tuším XZN 10)...opatrně volant vyndat pootočit (s podvolantovým kolečkem zbytečně nehýbat)....bez BAGu projet, zda je volant skutečně dobře vystředěnej a pak už jen dotáhnout (je dobrý si na matku kápnout lepidlo na šrouby - klasický modrý) a vrátit BAG
- po vrácení BAGu bude svítit kontrolka airbagů = vymazat VAGem
když jse měnil hřeben řízení i s tyčkama řízení, origo srovnanej z fabriky, tak by mi ani geometrií nesrovnaly volant (dopadlo by to přesně jak napsal Jericho)....nechal jsem uděat geošku a pak jse si ho lehce pootočil sám
Milos Beranek: BAG nerozhodíš, pouze pokud otočíš klíčkem, nebo nastartuješ bez BAGu, tak ti to hodí chybu = rozsvítí kontrolku airbagu...nic víc nic míň
PS: přesazova jsem ho u 3 aut (u mne pouze ASR, u kámoše ESP) a zatím vždy bez probému...ale je pravda že ten podvolantovek kroužek je ošemetná věc
- po vrácení BAGu bude svítit kontrolka airbagů = vymazat VAGem
když jse měnil hřeben řízení i s tyčkama řízení, origo srovnanej z fabriky, tak by mi ani geometrií nesrovnaly volant (dopadlo by to přesně jak napsal Jericho)....nechal jsem uděat geošku a pak jse si ho lehce pootočil sám
Milos Beranek: BAG nerozhodíš, pouze pokud otočíš klíčkem, nebo nastartuješ bez BAGu, tak ti to hodí chybu = rozsvítí kontrolku airbagu...nic víc nic míň
PS: přesazova jsem ho u 3 aut (u mne pouze ASR, u kámoše ESP) a zatím vždy bez probému...ale je pravda že ten podvolantovek kroužek je ošemetná věc
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky