2.0 TDI BKD - skubani na volnobeh
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.0 TDI BKD - skubani na volnobeh
Ahoj, mam tenhle nestastnej motor a resim problem s trhanim na volnobeh. Zacina to az po tom co se to ohreje. Stojim na krizovatce a motor v nepravidelnych intervalech skube. Ptam se, protoze uz mi dochazi napady.
Vymenil jsem cely motor (praskla hlava, delal to i puvodni), sadu vstriku, silentbloky na motoru (zlepsilo se, motor nema takovou moznost sebou trhnout) a v patek spojku se setvacnikem. Doufal jsem, ze to bude setrvak. Vstriky nepodfukuji. Ja uz nevim. Koukal jsem tady na foru, ale nic konstruktivniho jsem nenasel.
Vymenil jsem cely motor (praskla hlava, delal to i puvodni), sadu vstriku, silentbloky na motoru (zlepsilo se, motor nema takovou moznost sebou trhnout) a v patek spojku se setvacnikem. Doufal jsem, ze to bude setrvak. Vstriky nepodfukuji. Ja uz nevim. Koukal jsem tady na foru, ale nic konstruktivniho jsem nenasel.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
tak ji odpoj a umravniVici píše:zaslechl jsem že na volnoběhu může snad zlobit i chcípací klapka která je u těchto motorů elektronická? může to být pravda?

třeba u SDi to zde bylo tak motor cuká, netáhne hulí, odpojíš klapku a jede jek drak, pak ji časem připojíš a zas to maká jak má, asi je přepracovaná a podřebuje oddech

to jsou ale moudraslovacek.milos píše:tak ji odpoj a umravniVici píše:zaslechl jsem že na volnoběhu může snad zlobit i chcípací klapka která je u těchto motorů elektronická? může to být pravda?![]()
třeba u SDi to zde bylo tak motor cuká, netáhne hulí, odpojíš klapku a jede jek drak, pak ji časem připojíš a zas to maká jak má, asi je přepracovaná a podřebuje oddechmiloš

-
- Aktivista
- kristobara
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
Re: 2.0 TDI BKD - skubani na volnobeh
Vyřešil si to? Mám stejný problèm. Díkyhamony píše:Ahoj, mam tenhle nestastnej motor a resim problem s trhanim na volnobeh. Zacina to az po tom co se to ohreje. Stojim na krizovatce a motor v nepravidelnych intervalech skube. Ptam se, protoze uz mi dochazi napady.
Škoda Octavia 2.0 Tdi RS 125kw CEGA
Škoda Octavia 2.0 Tdi BKD 103kw, Turbo GT-1749VB, soft-mvolesko2 Profituning @203HP, 445nm
Seat Ibiza FR 1.9 tdi ASZ @162 HP, 416nm
VW polo 1.4 TDI-soft Rudis TDic
108hp, 234nm
TDI-NO SMOKE NO FUN
Škoda Octavia 2.0 Tdi BKD 103kw, Turbo GT-1749VB, soft-mvolesko2 Profituning @203HP, 445nm
Seat Ibiza FR 1.9 tdi ASZ @162 HP, 416nm
VW polo 1.4 TDI-soft Rudis TDic

TDI-NO SMOKE NO FUN