2.0HDi nafta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
2.0HDi nafta
mam JUMPY a kdyz ho nastartuju behem okamziku zhasne. diag pise regulator paliva coz jsem vymenil a dal jsem i pal cerpadlo do nadrze protoze kdyz jsem mel ctvrt nadrze tak mi svitila kontrolka na motor. nemate nekdo radu?
-
- Přispěvovatel
Re: 2.0HDi nafta
jo a ze zacatku to jelo jen pod plynem ale jak jsem ubral tak konec,masina stalanavratilek píše:mam JUMPY a kdyz ho nastartuju behem okamziku zhasne. diag pise regulator paliva coz jsem vymenil a dal jsem i pal cerpadlo do nadrze protoze kdyz jsem mel ctvrt nadrze tak mi svitila kontrolka na motor. nemate nekdo radu?

-
- Přispěvovatel
V akom zneni : diag pise regulator paliva , po vymene sa to prepisalo na co ?navratilek píše:diag pise regulator paliva coz jsem vymenil a dal jsem i pal cerpadlo
Kontrolka sa uz nerozsvecuje , tlak na liste je aky ?
Ked ti to chyty a zhasne , tak je tlak na liste ok , synchronizacia vacka kluka tiez , zapne vstreky a vrci . Ked zhasne co je v meranych hodnotach .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
-
- Přispěvovatel
menil jsem regulator co je z boku na cerpadle. je mozne ze to tela ten z vrchu? nebo je to jen cidlo? chcipne to ridici jednotka protoze je velkej tlak v rejlu. cidla to nepise vubec ty jsou okvladosr píše:V akom zneni : diag pise regulator paliva , po vymene sa to prepisalo na co ?navratilek píše:diag pise regulator paliva coz jsem vymenil a dal jsem i pal cerpadlo
Kontrolka sa uz nerozsvecuje , tlak na liste je aky ?
Ked ti to chyty a zhasne , tak je tlak na liste ok , synchronizacia vacka kluka tiez , zapne vstreky a vrci . Ked zhasne co je v meranych hodnotach .
Ano reg tlaku je z boku , zvrchu je cut-off solenoid .Preveril by som tlakove cidlo na liste , spravnost nameranej hodnoty , ako na to reaguje regulator , percenta ci zatvara a aj napriek tomu ide tlak hore ......ak je to ok tak uz len cerpadlo .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
-
- Přispěvovatel
kolik stoji cerpadlo?vladosr píše:Ano reg tlaku je z boku , zvrchu je cut-off solenoid .Preveril by som tlakove cidlo na liste , spravnost nameranej hodnoty , ako na to reaguje regulator , percenta ci zatvara a aj napriek tomu ide tlak hore ......ak je to ok tak uz len cerpadlo .

Pokud to chytne, tak VT čerpadlo -jako takové- bude OK. Po odpojení čidla tlaku by to mělo běžet.vladosr píše:Ano reg tlaku je z boku , zvrchu je cut-off solenoid .Preveril by som tlakove cidlo na liste , spravnost nameranej hodnoty , ako na to reaguje regulator , percenta ci zatvara a aj napriek tomu ide tlak hore ......ak je to ok tak uz len cerpadlo .
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
-
- Přispěvovatel
zejtra ho odpojim a uvidim. melo by to asi pak trosku asi rechtat. ?dhfool píše:Pokud to chytne, tak VT čerpadlo -jako takové- bude OK. Po odpojení čidla tlaku by to mělo běžet.vladosr píše:Ano reg tlaku je z boku , zvrchu je cut-off solenoid .Preveril by som tlakove cidlo na liste , spravnost nameranej hodnoty , ako na to reaguje regulator , percenta ci zatvara a aj napriek tomu ide tlak hore ......ak je to ok tak uz len cerpadlo .
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel