2.0HDi nafta

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
navratilek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

2.0HDi nafta

Příspěvek od navratilek »

mam JUMPY a kdyz ho nastartuju behem okamziku zhasne. diag pise regulator paliva coz jsem vymenil a dal jsem i pal cerpadlo do nadrze protoze kdyz jsem mel ctvrt nadrze tak mi svitila kontrolka na motor. nemate nekdo radu?
navratilek
Přispěvovatel

Re: 2.0HDi nafta

navratilek píše:mam JUMPY a kdyz ho nastartuju behem okamziku zhasne. diag pise regulator paliva coz jsem vymenil a dal jsem i pal cerpadlo do nadrze protoze kdyz jsem mel ctvrt nadrze tak mi svitila kontrolka na motor. nemate nekdo radu?
jo a ze zacatku to jelo jen pod plynem ale jak jsem ubral tak konec,masina stala :(
navratilek
Přispěvovatel

nikdo neporani?
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

A po výměně regulátoru diag co?Palivák jsi měnil,jestli není zanešenej a nepouští málo nafty?...
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
navratilek
Přispěvovatel

Hošík píše:A po výměně regulátoru diag co?Palivák jsi měnil,jestli není zanešenej a nepouští málo nafty?...
menil a beze zmeny.
vladosr
Přispěvovatel

Příspěvek od vladosr »

navratilek píše:diag pise regulator paliva coz jsem vymenil a dal jsem i pal cerpadlo
V akom zneni : diag pise regulator paliva , po vymene sa to prepisalo na co ?
Kontrolka sa uz nerozsvecuje , tlak na liste je aky ?

Ked ti to chyty a zhasne , tak je tlak na liste ok , synchronizacia vacka kluka tiez , zapne vstreky a vrci . Ked zhasne co je v meranych hodnotach .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
navratilek
Přispěvovatel

vladosr píše:
navratilek píše:diag pise regulator paliva coz jsem vymenil a dal jsem i pal cerpadlo
V akom zneni : diag pise regulator paliva , po vymene sa to prepisalo na co ?
Kontrolka sa uz nerozsvecuje , tlak na liste je aky ?

Ked ti to chyty a zhasne , tak je tlak na liste ok , synchronizacia vacka kluka tiez , zapne vstreky a vrci . Ked zhasne co je v meranych hodnotach .
menil jsem regulator co je z boku na cerpadle. je mozne ze to tela ten z vrchu? nebo je to jen cidlo? chcipne to ridici jednotka protoze je velkej tlak v rejlu. cidla to nepise vubec ty jsou ok
vladosr
Přispěvovatel

Příspěvek od vladosr »

Ano reg tlaku je z boku , zvrchu je cut-off solenoid .Preveril by som tlakove cidlo na liste , spravnost nameranej hodnoty , ako na to reaguje regulator , percenta ci zatvara a aj napriek tomu ide tlak hore ......ak je to ok tak uz len cerpadlo .
navratilek
Přispěvovatel

vladosr píše:Ano reg tlaku je z boku , zvrchu je cut-off solenoid .Preveril by som tlakove cidlo na liste , spravnost nameranej hodnoty , ako na to reaguje regulator , percenta ci zatvara a aj napriek tomu ide tlak hore ......ak je to ok tak uz len cerpadlo .
kolik stoji cerpadlo? :?
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

vladosr píše:Ano reg tlaku je z boku , zvrchu je cut-off solenoid .Preveril by som tlakove cidlo na liste , spravnost nameranej hodnoty , ako na to reaguje regulator , percenta ci zatvara a aj napriek tomu ide tlak hore ......ak je to ok tak uz len cerpadlo .
Pokud to chytne, tak VT čerpadlo -jako takové- bude OK. Po odpojení čidla tlaku by to mělo běžet.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
navratilek
Přispěvovatel

dhfool píše:
Pokud to chytne, tak VT čerpadlo -jako takové- bude OK. Po odpojení čidla tlaku by to mělo běžet.
zejtra ho odpojim a uvidim. melo by to asi pak trosku asi rechtat. ?
navratilek
Přispěvovatel

dnes jsem to skusil a porad to chcipalo. odpojil jsem to cidlo chytlo to a po chvilce to zacalo koktat kaslat az se srovnal. cidlo jsem zapojil zpet ujel asi 15KM a kontrolka uz nesviti a masina jede jak brus. ze by nekde vzduch a kravilo to? :? :? dik za radu s tim cidlem.
Pavel 603
Nováček

Příspěvek od Pavel 603 »

kde přesně je to čidlo? Na čerpadle co je v nádrži? Mám podobný problém :?
vladosr
Přispěvovatel

Příspěvek od vladosr »

Na raili .....lista z ktorej idu rurky k vstrekom , je v pravo snimac teploty a v strede smerom dole snimac tlaku.
navratilek
Přispěvovatel

vzdy kdyz rano jedu z domu tak to mam z kopce. vyjedu a jak zacnu brzdit motorem tak to skoci do nouzaku jinak ne a kdyz to necham ohrat tak taky ne. je mozne ze nekde pada nafta a pak to kravi(blbne)
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“