Start - Neuvěřitelný rachtaní motoru - znova start - ok
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Start - Neuvěřitelný rachtaní motoru - znova start - ok
Zdravím,
Dnes se mi stalo něco divného s autem.
Někam jsem přijel, tam jsem auto chcípnul a po deseti minutách jsem zase nastartoval. Ale zvuk motoru hned po startu byl jako kdybych do sudu sypal hřebíky. Rychle jsem to chcípnul a koukal do motorového prostoru, jestli jsem někde nenamotal nějakej drát nebo něco.
Nic jsem tam nenašel a tak jsem to zkusil znova nastartovat a motor běžel úplně normálně. Najel jsem dalších 50km a dobrý.
Nevíte co to mohlo být? Mám teď docela strach, že se to někde projeví znova, ale že tentokrát už neodjedu.
O1, AGR - trysky PP 764.
Dnes se mi stalo něco divného s autem.
Někam jsem přijel, tam jsem auto chcípnul a po deseti minutách jsem zase nastartoval. Ale zvuk motoru hned po startu byl jako kdybych do sudu sypal hřebíky. Rychle jsem to chcípnul a koukal do motorového prostoru, jestli jsem někde nenamotal nějakej drát nebo něco.
Nic jsem tam nenašel a tak jsem to zkusil znova nastartovat a motor běžel úplně normálně. Najel jsem dalších 50km a dobrý.
Nevíte co to mohlo být? Mám teď docela strach, že se to někde projeví znova, ale že tentokrát už neodjedu.
O1, AGR - trysky PP 764.
O1 1.9Tdi AGR => PP764, Brzdy 288mm
Takže takhle tedy někdy rachtá ten dvouhmotnostní nesmysl? Jestli je to tak, tak to jsem trošku klidnějšíTampajs píše:V pohodě tenhle problem sem měl taky.. Jendou za x nastartování mi to prostě udělalo.. chcípnul sem znova natočil a OK.. Po výměně spojky včetně setrváku je vše už 20000km ok

O1 1.9Tdi AGR => PP764, Brzdy 288mm
Taky se mi něco podobnýho asi 3x za 10 000 km stalo. Původně jsem měl dojem, že po startu nezajel pastorek startéru, ale nakonec jsem se taky přiklonil ke dvouhmotě.
Mám ji už trochu volnější, při studeným motoru se trochu na volnoběh ozývá a lehce klepe, po ohřátí ale zatím všechno ok. Tak snad ještě pár tisíc km vydrží.
Mám ji už trochu volnější, při studeným motoru se trochu na volnoběh ozývá a lehce klepe, po ohřátí ale zatím všechno ok. Tak snad ještě pár tisíc km vydrží.

1)Fiat Doblo Maxi Combi 1,6 JTD (2018)
2)Š 105 S, r.v. 1980 - veterán v origo stavu, 71 000 km
3)VW Polo 6N1 1,4 44 kW (AEX)
2)Š 105 S, r.v. 1980 - veterán v origo stavu, 71 000 km
3)VW Polo 6N1 1,4 44 kW (AEX)
-
- Aktivista
až ti toudělá znova nechod domotoru ale šlápni na spojku budeš chytrý hnedBatezip píše:Takže takhle tedy někdy rachtá ten dvouhmotnostní nesmysl? Jestli je to tak, tak to jsem trošku klidnějšíTampajs píše:V pohodě tenhle problem sem měl taky.. Jendou za x nastartování mi to prostě udělalo.. chcípnul sem znova natočil a OK.. Po výměně spojky včetně setrváku je vše už 20000km ok