asi dřevař
Moderátoři: šulda, Moderátoři
asi dřevař
jdu takhle včera odpoledne s dětma na zmrzku kolem vlakovýho nádraží a v držákách na kola mě upoutal tento zádržný systém:

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
kolega ze cvičáku takhle nechával vlčáka ve škodovce (ještě před revolucí) a jednoho rána našel za volantem posra**** cikána a za ním svého šťastného pejska. říkal ale že sedačku řidiče musel vyhodit a dát jinou, aby to v autě nesmrdělo. Tenkrát aura neměly moc opěrky hlavy a pejsek mohl hezky ke krku 
CFHC
kámoš takhle parkoval v centru a ani nezamykal na sedaččce spolujezdce se mu vyhříval leguán a přes metr ta mrcha měla
...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jo to ví jen pár lidí ale když na tebe mává 20cm jazykem a je naježenej máš respekt co je to za mrchu...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
kamarád má autodopravu a furt mu někdo páral plot a kradl naftu.Měl Ovčáka dobře vycvičenýho tak mu dal boudu za auto,kde nebyla vidět a psa dal na řetěz.Asi cca po týdnu přišel k autu a tam kaluž krve.Od tý doby má klid a nikdo se ani nepříhlásil za napadení psem.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
já vím o opačném případu, kámoš trošku víc zbohatl po revoluci na cigárech koupil JEEPa a po čase bojovýho psa kterýho furt vozil sebou a tak už auto ani nezamykal, bo o něj neměl strach, no jo ale jednou přišel k autu kterýho si nikdo nevšiml ale pes byl vprdeli a auto zavřený. po čase psa našli protože byl jedinej v celým okolí a fakt ho jeden týpek ukradl
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Několikrát jsem zaslechl zajímavé hlášky většinou od cigánů kteří z dálky koukali na mé nastartované auto s otevřenými okny( někdy jsem nezavřel ani dveře), které hlídala moje značně cholerická pitbullterierka. "Jéé more ten pes pi*o poď pryč". Auto hlídala dost intenzivně a občas v autě spala. Je skoro 10 let po smrti a dost lidí si to dobře pamatuje. Stačilo jen jít okolo pomaleji, nebo koukat do auta a bylo slyšet opravdu nepříjemné vrčení.
Teď máme am. staffordici která je tak hodná, že kdyby uměla vyndat navi, tak jí ještě cigánovi podá.
Nejen, že nehlídá auto, ale ještě musím hlídat já jí, aby mi jí nepokousali třeba koťata.
Teď máme am. staffordici která je tak hodná, že kdyby uměla vyndat navi, tak jí ještě cigánovi podá.
Nejen, že nehlídá auto, ale ještě musím hlídat já jí, aby mi jí nepokousali třeba koťata.
- lucky.jack
- Přispěvovatel
a takhleby jim ještě vynadal do (černejch) kur.v
než by je rozkousal
http://www.novinky.cz/koktejl/234389-de ... l?ref=boxE
než by je rozkousal
http://www.novinky.cz/koktejl/234389-de ... l?ref=boxE