kia sorento odběr

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
heryxxx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

kia sorento odběr

Příspěvek od heryxxx »

ahoj všichni mam problem se sorentem 2.5 crdi pořat mi něco vibijí baterii ,odběr po zamknutí auta je 0,01 A ,dobíjení dobrý mněřeno osciloskopem.Po cca 1 týdnu ježdění najednou se vibije že nejde odemknout ani dalkou,baterie nova.nestkal se někdo stouhle zavadou? už mně stoho jebne .
Kovář
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovář »

Tak to je dobrý, mně to dělá tak jednou cca za tři měsíce a nejsem schopen na to přijít. Prostě auto normálně jezdí, nic nenaznačuje, že by byl nějaký problém a jednoho dne ráno je baterka na kaši vybitá, přesně, jak popisuješ. Když jsem ho před dvěma lety dovezl z Německa, tak jsem vyměnil baterii /r.v 2005/, byla původní, tak jsem to přičítal tomu. Ale od té doby se to stalo několikrát. To by mně taky zajímalo, co to je.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já to tedˇ řešil u Seata, odběr žádný, baterie zánovní, vše ok, vždy po několika dnech byla vybitá...Samozřejmě když to bylo u mně, vždy vše O.k. A nakonec to byla baterie...když se na to přišlo, zrovna skončila její záruka.. :)
nepropadat panice...
heryxxx
Přispěvovatel

Příspěvek od heryxxx »

no jenže ja tam dal novou baterku potom mi to nedalo a pujčil sem si ještě jednu a napros to same jediný co me napada tak nejaka řj nevíte někdo kde se nachazí řj centralní elektroniky stou se nemohu spojit a ješte z řj klima.prosím nemněl by někdo schema?jinak je to taky RV2005.díky
Odpovědět

Zpět na „Kia“