PRODÁNO !! - HAVAROVANÉ - OI comb.rv.03 107tiskm 66kW

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bhmarten
Sběrač informací
Odpovědi: 0

PRODÁNO !! - HAVAROVANÉ - OI comb.rv.03 107tiskm 66kW

Příspěvek od bhmarten »

PRODÁNO (lock)
Naposledy upravil(a) bhmarten dne 31 kvě 2011, 19:26, celkem upraveno 7 x.
Rosma
Přispěvovatel

Příspěvek od Rosma »

většinou to odsere výmeník
VW passat 1.9TDI 81kw
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

akorátní ranka někdo bude mít pěknou kárku..
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jaykay
Aktivista

Re: HAVAROVANÉ - OI combi 2003 107tis km poctivych ALH 66kw

Příspěvek od jaykay »

bhmarten píše:kilometry poctivy souhlasi s RJ
to je asi jako napsat "kilometry poctive, souhlasi s cislem na tachometru"
(LOL) (LOL) (LOL)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

poslal jsem mail

jinak k těm km - pochybuju že u tohoto ALH je vyčíst km z motorové jednotky.... krom toho dneska je stejně asi stav tachometru nedůležitý údaj.. :(
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Vici píše:poslal jsem mail

jinak k těm km - pochybuju že u tohoto ALH je vyčíst km z motorové jednotky.... krom toho dneska je stejně asi stav tachometru nedůležitý údaj.. :(
pokud si pamatuju, tak jde vycist
bhmarten
Sběrač informací

Příspěvek od bhmarten »

takze k tem km... kdyz jsem kupoval najeto 96tis km, pred rokem.. odpovida to jednak servisce a za druhy stavu interieru a vozidla vubec... pri montazi tempomatu jsem si nechal nacist udaj o najetych km z RJ kde by se mel udej listi +-5% od tachometru.. rozdil byl 700km... dalsi vec.. auto bylo dovezeny v nedeli vecer z nemecka a v pondeli rano jsem uz u ni byl.. v nemecku je staceni km trestny cin a pochybuju ze by to dovozce stihl vsechno jeste upravit, nebyla ani umyta.. nic nenasvedcuje tomu ze by udaj na tachoemtru nesedel s poctem najetych km.. auto slapalo jako hodinky, start na cvrknuti...kdo uvidi z blizka, interier, sedacky, tak pochopi.. asi tak. kdo bude chtit fotky napiste mi, hodim je asi nekam na rajce.net, budou asi v nedeli.
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

bhmarten píše:takze k tem km... kdyz jsem kupoval najeto 96tis km, pred rokem.. odpovida to jednak servisce a za druhy stavu interieru a vozidla vubec... pri montazi tempomatu jsem si nechal nacist udaj o najetych km z RJ kde by se mel udej listi +-5% od tachometru.. rozdil byl 700km... dalsi vec.. auto bylo dovezeny v nedeli vecer z nemecka a v pondeli rano jsem uz u ni byl.. v nemecku je staceni km trestny cin a pochybuju ze by to dovozce stihl vsechno jeste upravit, nebyla ani umyta.. nic nenasvedcuje tomu ze by udaj na tachoemtru nesedel s poctem najetych km.. auto slapalo jako hodinky, start na cvrknuti...kdo uvidi z blizka, interier, sedacky, tak pochopi.. asi tak. kdo bude chtit fotky napiste mi, hodim je asi nekam na rajce.net, budou asi v nedeli.
to je sice vsecko pekny, ale jestli ma auto najeto 90tis nebo 190tis se na interieru vubec nemusi poznat, serviska je kus papiru, i v nemecku se staci o stosest, jena jistota jsou zaznamy v servisu a na STK, jinak se neda verit nicemu
bhmarten
Sběrač informací

Příspěvek od bhmarten »

zatím fotky jak vypadala když jsem ji přivezl v květnu 2010 - http://bhromek.rajce.idnes.cz/OCTAVIA_c ... _po_koupi/
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

každopádně je asi zbytečné řešit kolik to má km...
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

sice je serviska kus papiru, udaj na tachu nic nevypovidajici, ale cely je to zbytecny hned tvrdit, ze to neni pravda. Nevim proc by nemohla mit to co pise tacho. Kazdej to hned od pocitace pozna ze je to stoceny... (LOL)
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Kovarrr píše:sice je serviska kus papiru, udaj na tachu nic nevypovidajici, ale cely je to zbytecny hned tvrdit, ze to neni pravda. Nevim proc by nemohla mit to co pise tacho. Kazdej to hned od pocitace pozna ze je to stoceny... (LOL)
nikdo tady netvrdil, ze je to stoceny
jen jsem psal, ze tvrdit ze km sedi a odkazovat se na km v motorovce je uplne o nicem ;)
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

ono by to chtělo aby se lidi naučili rozeznávat dva pojmy: najeté km a stav tachometru.. Po tom prvním se pátrá ale hodně těžko.. To druhý mohli stihnout klidně večer než šli spát..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
bhmarten
Sběrač informací

Příspěvek od bhmarten »

tyhle vaše debaty jsou super, ale nechápu co tím kdo tady sleduje... možný je dnes samozřejmě úplně všechno.. to nelze popřít.... ale pokud jako prodávající a dříve kupující (taky jsem měl obavy abych nekoupil nějaký vyskákaný vrak) tady tvrdím že ty km jsou poctivý, tak to tvrdím na základě mého přesvědčení, jelikož jsem nenalezl nikdy nic co by svědčilo o opaku. Právě že stav vozidla (velice zachovalé ) všemu odpovídal... v německém techničáku 2 majitelé.. v rodině, stejné příjmení... dle servisky roční nájezd cca 15tis km.. to by se někdo musel rozhodnout najednou za poslední rok dva najet 100tis km..a i kdyby to udělal a auto mělo najeto 200tis km tak to pořád není problém pro člověka s nájezdem 10tis km ročně, protože to auto 350tis spolehlivě najede.
Dady
Přispěvovatel

Příspěvek od Dady »

Pošli mi více foto po bouračce na pafkad@seznam.cz , nejni uraženej motor?
Mám zájem, dík.
608 229231
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“