ridici jednitka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Joskic
Nováček
Odpovědi: 0

ridici jednitka

Příspěvek od Joskic »

Chtěl bych se zeptat měnil se na svém toledu 1.9tdi 81 kw r.v 1998 řídící jednotku nechtělo se mne To nalogovat a nakonec jsem zjistil že minuli majitel odmontoval imobilizér takže nemuzu nakodovat rj.dá se rj nakodavat nějakým jiným způsobem abych nemusel schanet imobilizér s klicema ?
slovacek.milos
Aktivista

Re: ridici jednitka

Příspěvek od slovacek.milos »

Joskic píše:Chtěl bych se zeptat měnil se na svém toledu 1.9tdi 81 kw r.v 1998 řídící jednotku nechtělo se mne To nalogovat a nakonec jsem zjistil že minuli majitel odmontoval imobilizér takže nemuzu nakodovat rj.dá se rj nakodavat nějakým jiným způsobem abych nemusel schanet imobilizér s klicema ?
kdo ví jak to předchozí majitel dojebal,

jí osobně bych si nechal v řj motoru vyazat, firmy na netu to dělají za 39OO, pokud najdeš badateletak za polovic,

kde bydlíš

:?
Joskic
Nováček

Příspěvek od Joskic »

Krkonose pobliz semil stim bejvalim majitelem máš pravdu nebot po měsíci od koupi mu odešla rj :(
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Joskic píše:Krkonose pobliz semil stim bejvalim majitelem máš pravdu nebot po měsíci od koupi mu odešla rj :(
tak to ti nepomohu, výmaz ima chodí kolem čtverky, a ty levní ty to chtějí s autem aby to mohli vyzkoušet zkus někoho na foru kdo čipuje a opravuje řj ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“