chirurgická ocel
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
chirurgická ocel
nevíte někdo kde objednat chirurgickou ocel? chybí mi na vysokofrekvenční vyvíječ vodíku, obyčejnou nerez ocel začne frekvenční vlnění za několik hodin rokládat 

:D
Ja som ju mal cez skolu v ramci maturitneho projektu, a povim ti milos.... nic lacne. poradil by som ti, ak mas znameho v nejakej strojarskej firme, nech objedna na firmu. ja by som ti to poslal aj zadarmo len som ju musel vsetku zvysnu vratit. skus nejakeho strojara sa opytat, a hlavne treba previest na ceskoslovensku normu CSN. lebo ta ocel co potrebujes je 316L ale to je nejake americke znacenie. da sa to najst ten prevodnik na nete. a ked to budes mat v CSN tak ti to uz niekto objedna
Neexistuje hlúpa otázka, je len hlúpa odpoved.
-
- Aktivista
Re: :D
nedaří se sehnat pomalu půl roku nemáš kontakt na slovensku? vím že není lacnáPyroSoul píše:Ja som ju mal cez skolu v ramci maturitneho projektu, a povim ti milos.... nic lacne. poradil by som ti, ak mas znameho v nejakej strojarskej firme, nech objedna na firmu. ja by som ti to poslal aj zadarmo len som ju musel vsetku zvysnu vratit. skus nejakeho strojara sa opytat, a hlavne treba previest na ceskoslovensku normu CSN. lebo ta ocel co potrebujes je 316L ale to je nejake americke znacenie. da sa to najst ten prevodnik na nete. a ked to budes mat v CSN tak ti to uz niekto objedna
no pokud by se povede postavit ten vysokofrekvenční bublák tak to utáhne auto, máme to od borce z ameriky co na to jezdí

tak se asi vyplatí do toho jít i když investie prostě nějaké tisíce budou

člověk si musí nějak pomoct sám od těch našich děravých tunely protkanýh státních aparátů se nic dobrého čekat nedá

http://www.maflex.cz/
ČSN 17350
nebo ČSN 17353, ale i ČSN 17349
Zas tak specialni ocel to neni, pouziva se i v chemickem prumyslu
ČSN 17350
nebo ČSN 17353, ale i ČSN 17349
Zas tak specialni ocel to neni, pouziva se i v chemickem prumyslu
Re: :D
By mě zajímal ten pláněk jak to bude vypadat a co to bude ten vyvíječ řídit.slovacek.milos píše:nedaří se sehnat pomalu půl roku nemáš kontakt na slovensku? vím že není lacnáPyroSoul píše:Ja som ju mal cez skolu v ramci maturitneho projektu, a povim ti milos.... nic lacne. poradil by som ti, ak mas znameho v nejakej strojarskej firme, nech objedna na firmu. ja by som ti to poslal aj zadarmo len som ju musel vsetku zvysnu vratit. skus nejakeho strojara sa opytat, a hlavne treba previest na ceskoslovensku normu CSN. lebo ta ocel co potrebujes je 316L ale to je nejake americke znacenie. da sa to najst ten prevodnik na nete. a ked to budes mat v CSN tak ti to uz niekto objedna
no pokud by se povede postavit ten vysokofrekvenční bublák tak to utáhne auto, máme to od borce z ameriky co na to jezdí![]()
tak se asi vyplatí do toho jít i když investie prostě nějaké tisíce budou
člověk si musí nějak pomoct sám od těch našich děravých tunely protkanýh státních aparátů se nic dobrého čekat nedá
-
- Aktivista
-
- Aktivista
našel si v americe borce co sním chtěl komunikovat jinak já žádné plány nemám já jen předal nápadkoil píše:slovacek.milos píše:on to dělá pod vut a zveřnovat nic nechce, tak se nezlob
Když nic zveřejnovat nechce tak jak z něho dostals ty ty plány?
mušíš být trpělivý, jezdit na olej byl nesmysl, na eřo taky no a na vodík to určitě nejde,
když to dobře pujde tak buem jezdit na vodík jako přísada nebo jako palivo

Tož spíš bych chtěl najít někoho nebo někde najít plánek jak vyrobyt pro ten vyvíječ řídící elektroniku na rozklad vody-ono rozkládat vodu na vodík a kyslík přímo od baterky co je v autě je blbost. Tou elektronikou se dá naladit frekvence stejná jakou má frekvenci voda a potom to vytváří ten vyvíječ obrovské množství vodíku a kyslíku za zlomek spotřeby elektriky.Ale já elektronice nerozumím na to abych to vymyslel-když mě dá někdo plánek jak tu elektroniku sestavit tak to sestavím... Už za komunistů u nás jezdilo pár škodovek 120 na vodík-se mi doneslo.
-
- Aktivista
koil jak jezdit zadarmo to je stará vesta kdo po tom de tak levně jezdit bude, tak je to i stm vodíkem,koil píše:Tož spíš bych chtěl najít někoho nebo někde najít plánek jak vyrobyt pro ten vyvíječ řídící elektroniku na rozklad vody-ono rozkládat vodu na vodík a kyslík přímo od baterky co je v autě je blbost. Tou elektronikou se dá naladit frekvence stejná jakou má frekvenci voda a potom to vytváří ten vyvíječ obrovské množství vodíku a kyslíku za zlomek spotřeby elektriky.Ale já elektronice nerozumím na to abych to vymyslel-když mě dá někdo plánek jak tu elektroniku sestavit tak to sestavím... Už za komunistů u nás jezdilo pár škodovek 120 na vodík-se mi doneslo.
vyvíječ
slovacek.milos máš na mysli něco takového http://www.gewo.cz/ve/Experiment.htm ?
-
- Aktivista
Re: vyvíječ
možná ano zjistím příští týden,tucnak007 píše:slovacek.milos máš na mysli něco takového http://www.gewo.cz/ve/Experiment.htm ?

vyvijec
držím palce,já už delší dobu brouzdám net,ale nic nového než třeba www.jednavodu.cz jsem neobjevil,rozdíl akorád v počtu desek,rozdil regulace napětí a hlavně v ceně....