chirurgická ocel

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

chirurgická ocel

Příspěvek od slovacek.milos »

nevíte někdo kde objednat chirurgickou ocel? chybí mi na vysokofrekvenční vyvíječ vodíku, obyčejnou nerez ocel začne frekvenční vlnění za několik hodin rokládat ;)
PyroSoul
Sběrač informací

:D

Příspěvek od PyroSoul »

Ja som ju mal cez skolu v ramci maturitneho projektu, a povim ti milos.... nic lacne. poradil by som ti, ak mas znameho v nejakej strojarskej firme, nech objedna na firmu. ja by som ti to poslal aj zadarmo len som ju musel vsetku zvysnu vratit. skus nejakeho strojara sa opytat, a hlavne treba previest na ceskoslovensku normu CSN. lebo ta ocel co potrebujes je 316L ale to je nejake americke znacenie. da sa to najst ten prevodnik na nete. a ked to budes mat v CSN tak ti to uz niekto objedna
Neexistuje hlúpa otázka, je len hlúpa odpoved.
slovacek.milos
Aktivista

Re: :D

PyroSoul píše:Ja som ju mal cez skolu v ramci maturitneho projektu, a povim ti milos.... nic lacne. poradil by som ti, ak mas znameho v nejakej strojarskej firme, nech objedna na firmu. ja by som ti to poslal aj zadarmo len som ju musel vsetku zvysnu vratit. skus nejakeho strojara sa opytat, a hlavne treba previest na ceskoslovensku normu CSN. lebo ta ocel co potrebujes je 316L ale to je nejake americke znacenie. da sa to najst ten prevodnik na nete. a ked to budes mat v CSN tak ti to uz niekto objedna
nedaří se sehnat pomalu půl roku nemáš kontakt na slovensku? vím že není lacná
no pokud by se povede postavit ten vysokofrekvenční bublák tak to utáhne auto, máme to od borce z ameriky co na to jezdí ;)

tak se asi vyplatí do toho jít i když investie prostě nějaké tisíce budou ;)

člověk si musí nějak pomoct sám od těch našich děravých tunely protkanýh státních aparátů se nic dobrého čekat nedá ;)
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

http://www.maflex.cz/

ČSN 17350

nebo ČSN 17353, ale i ČSN 17349

Zas tak specialni ocel to neni, pouziva se i v chemickem prumyslu
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

316L sa da objednat aj normalne, tu normu tu poznaju
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
koil
Přispěvovatel

Re: :D

Příspěvek od koil »

slovacek.milos píše:
PyroSoul píše:Ja som ju mal cez skolu v ramci maturitneho projektu, a povim ti milos.... nic lacne. poradil by som ti, ak mas znameho v nejakej strojarskej firme, nech objedna na firmu. ja by som ti to poslal aj zadarmo len som ju musel vsetku zvysnu vratit. skus nejakeho strojara sa opytat, a hlavne treba previest na ceskoslovensku normu CSN. lebo ta ocel co potrebujes je 316L ale to je nejake americke znacenie. da sa to najst ten prevodnik na nete. a ked to budes mat v CSN tak ti to uz niekto objedna
nedaří se sehnat pomalu půl roku nemáš kontakt na slovensku? vím že není lacná
no pokud by se povede postavit ten vysokofrekvenční bublák tak to utáhne auto, máme to od borce z ameriky co na to jezdí ;)

tak se asi vyplatí do toho jít i když investie prostě nějaké tisíce budou ;)

člověk si musí nějak pomoct sám od těch našich děravých tunely protkanýh státních aparátů se nic dobrého čekat nedá ;)
By mě zajímal ten pláněk jak to bude vypadat a co to bude ten vyvíječ řídit.
slovacek.milos
Aktivista

on to dělá pod vut a zveřnovat nic nechce, tak se nezlob ;)
koil
Přispěvovatel

Příspěvek od koil »

slovacek.milos píše:on to dělá pod vut a zveřnovat nic nechce, tak se nezlob ;)

Když nic zveřejnovat nechce tak jak z něho dostals ty ty plány?
slovacek.milos
Aktivista

koil píše:
slovacek.milos píše:on to dělá pod vut a zveřnovat nic nechce, tak se nezlob ;)

Když nic zveřejnovat nechce tak jak z něho dostals ty ty plány?
našel si v americe borce co sním chtěl komunikovat jinak já žádné plány nemám já jen předal nápad

mušíš být trpělivý, jezdit na olej byl nesmysl, na eřo taky no a na vodík to určitě nejde,

když to dobře pujde tak buem jezdit na vodík jako přísada nebo jako palivo ;) ale bude to trvat ještě rok miloš
koil
Přispěvovatel

Příspěvek od koil »

Tož spíš bych chtěl najít někoho nebo někde najít plánek jak vyrobyt pro ten vyvíječ řídící elektroniku na rozklad vody-ono rozkládat vodu na vodík a kyslík přímo od baterky co je v autě je blbost. Tou elektronikou se dá naladit frekvence stejná jakou má frekvenci voda a potom to vytváří ten vyvíječ obrovské množství vodíku a kyslíku za zlomek spotřeby elektriky.Ale já elektronice nerozumím na to abych to vymyslel-když mě dá někdo plánek jak tu elektroniku sestavit tak to sestavím... Už za komunistů u nás jezdilo pár škodovek 120 na vodík-se mi doneslo.
slovacek.milos
Aktivista

koil píše:Tož spíš bych chtěl najít někoho nebo někde najít plánek jak vyrobyt pro ten vyvíječ řídící elektroniku na rozklad vody-ono rozkládat vodu na vodík a kyslík přímo od baterky co je v autě je blbost. Tou elektronikou se dá naladit frekvence stejná jakou má frekvenci voda a potom to vytváří ten vyvíječ obrovské množství vodíku a kyslíku za zlomek spotřeby elektriky.Ale já elektronice nerozumím na to abych to vymyslel-když mě dá někdo plánek jak tu elektroniku sestavit tak to sestavím... Už za komunistů u nás jezdilo pár škodovek 120 na vodík-se mi doneslo.
koil jak jezdit zadarmo to je stará vesta kdo po tom de tak levně jezdit bude, tak je to i stm vodíkem,
tucnak007
Přispěvovatel

vyvíječ

Příspěvek od tucnak007 »

slovacek.milos máš na mysli něco takového http://www.gewo.cz/ve/Experiment.htm ?
djpeto
Přispěvovatel

Příspěvek od djpeto »

EKOCar B100
#1:Octavia Combi '99 Black magic, AHF, EGRoff, TT-puky, 13000lm light.
#2:Octavia '97, modra metaliza, AGR,EGRoff,MAFoff
slovacek.milos
Aktivista

Re: vyvíječ

tucnak007 píše:slovacek.milos máš na mysli něco takového http://www.gewo.cz/ve/Experiment.htm ?
možná ano zjistím příští týden, ;)
tucnak007
Přispěvovatel

vyvijec

Příspěvek od tucnak007 »

držím palce,já už delší dobu brouzdám net,ale nic nového než třeba www.jednavodu.cz jsem neobjevil,rozdíl akorád v počtu desek,rozdil regulace napětí a hlavně v ceně....
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“