plná benzínu místo nafty nejde natočit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
viny
Sběrač informací
Odpovědi: 0

plná benzínu místo nafty nejde natočit

Příspěvek od viny »

čau potřeboval bych radu včera kamarád natočil plnou nádrž benzínu do octávky bkd 2,0tdi jel na to a pak to zdechlo dnes jsem vysál a vytřel nádrž filtr vyndal a vyměnil a když jsem začal startovat tak nic nakonec jsem zjistil že nejde proud do podávacího čerpadla v nádrži nevíte někdo čím by to mohlo být může to auto mít blokaci přes diagnostiku díky za rady
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Do podávačky, jde proud jen pár sekund po zapnutí klíčku .
Pak až při startu a běhu motoru.
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
PeSko
Přispěvovatel

Re: plná benzínu místo nafty nejde natočit

Příspěvek od PeSko »

viny píše:čau potřeboval bych radu včera kamarád natočil plnou nádrž benzínu do octávky bkd 2,0tdi jel na to a pak to zdechlo dnes jsem vysál a vytřel nádrž filtr vyndal a vyměnil a když jsem začal startovat tak nic nakonec jsem zjistil že nejde proud do podávacího čerpadla v nádrži nevíte někdo čím by to mohlo být může to auto mít blokaci přes diagnostiku díky za rady
pokud si vyčistil cely palivový trakt, tak nech dýl točit až to čapne,pak to nejspíš trochu zahulí
OIII-DDYA
1T3-CAYC (Ex) soft: zatím "cinklej=DG"
OI-ASZ-L&K (Ex) soft:DP ( prodáno :(
fx99
Přispěvovatel

Příspěvek od fx99 »

jo to same ja natočil do pašíka 2.0 bkp 16v , udelal sem vše jako ty ,zalil novej palivovej filtr naftou , startoval dokud nečaplo . mno a v poho ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“